Brejvik bez seksa bio 11 godina
Foto: BETA

Brejvik bez seksa bio 11 godina

Planeta -
Na suđenju masovnom ubici Andres Brejviku otkriveno da od svoje 22 godine života izbegavao seks

OSLO – U nastavku suđenja masovnom ubici Andres Brejviku otkriven je niz pikanterija iz Brejvikovog života da je do 22 godine imao samo nekoliko devojaka, ali od tada do počinjenog masovnog ubistva nije bio u nikakvim seksualnim odnosima sa muškarcima i ženama i da je izbegavao seks.

Na suđenju pročitana je izjava njegove majke Venhe Brejvik, koju je dala policiji tokom istrage, da se plašila svog sina još kada je imao samo četiri godine.

Venhe je napisala da je Brejvik bio hiperaktivan i agresivan dečak, koji je bio nesposoban da oseća radost i zadovoljstvo, kao i da joj se smejao kada mu je pokušala postaviti neke granice u životu, pa je zato pozvala socijalne radnike koji su ga želeli smestiti u hraniteljsku porodicu, kako bi se sprečila njegova dalja psihološka dezintegracija, piše britanski Dejli Mejl.

“ Osećala sam se kao da sam u zatvoru. Govorio je da sam marksistkinja i feministkinja, a od 2010. godine postao je veoma čudan, izjavila je Venhe i dodala da kada se vratio u njen dom pokušao je da je poljubi u lice, kao i da je nedelju dana pre dvostrukog napada u Oslu i na ostrvu Utoja rekao joj da želi otići na plastičnu operaciju jer smatra da je ružan.

Psihijatri su u nastavku svog veštačenja zaključili da dok je Brejvik bio dečak nije mu bio prijatan kontakt sa drugim ljudima kao i da je izbegavao dodirivanje sa drugima"Od kada sam postao vitez, moje telo je postalo hram", rekao je Brejvik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track