Najnovije vesti

(VIDEO) ZAŠTO JE MELANIJA PRESTALA DA SE SMEJE: Prvi par Amerike u ozbiljnom problemu!
Foto: Printscreen Youtube

Govor tela sve otkrio

(VIDEO) ZAŠTO JE MELANIJA PRESTALA DA SE SMEJE: Prvi par Amerike u ozbiljnom problemu!

Planeta

Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju tvrde da mnogo toga može da se zaključi posle ponavljanje scene u kojoj Melanija izbegava Donaldovu ruku.

Posle scene s aerodroma Ben Gurion u Izraelu, kada je Melania odgurnula ruku supruga i tako dala do znanja celom svetu da u njihovom braku nešto ozbiljno škripi. To se ponovilo, mada malo suptilnije i posle sletanja na rimski aerodrom.

Ono što se u početku činilo kao izbegavanja bliskosti i nežnosti u javnosti s Donaldove strane, tumačeno je  kao želja da ostavi utisak "alfa mužjaka" i snažne političke ličnosti, sada se okrenulo, tvrde stručnjaci za neverbalnu komunikaciju koji su uvereni da je taj brak lažan, odnosno da mu je jedina svrha "predstava za javnost".

"Poslednjih nekoliko meseci moglo je da se vidi kako Donalda ide ispred i ostavlja Melaniju iza sebe. Želeo je da ga ljudi vide kao predsednika, a ne kao deo predsedničkog para, objašnjava stručnjak za neverbalnu komunikaciju Peti Wud.

Nedavni incidenti u kojima Melania jasno daje do znanja da ne želi bliskost s njim otkrivaju da se odnos promenio otkako su postali Prvi par. Od sretne i samopouzdane žene Melanija se pretvorila u nesretnu.

"Pre nego što je došao na vlast, njihov odnos bio je pun "kontakta" i vrlo seksualizovan, što su otkrivali njihovi brojni dodiri u javnosti po intimnim delivima tela na vrlo slobodan način. Melania je tada isijavala samopouzdanjem, smešeći se i hodajući samouvereno uz supruga. To više nije tako", smatra Wud.

" Ona je žena koja je navikla da joj partner poklanja pažnju i osećaje, a njen govor tela bitno se promenio u nekoliko poslednjih meseci", ističe Wud.

Nekada je Melanija bila model udata za nekoga ko je želeo i to pokazuje, pa je i njen govor tela bio opušten i otkrivao da joj je prijatno u vsopstvenoj koži. "Danas je Melania ide spuštenih ramena, bez osmeha, zamišljenog i distanciranog pogleda, napeta, mala i nesretna", tumači Wud za Independent.

Postoje brojna svedočanstva, ali i dokazi, kako novi američki predsednik nema visoko mišljenje o ženama i da misli da bi se većina njih trebala da se drži kuhinje i kreveta, dok muškarci "rade posao".

Seksističke izjave svog supruga Melanija je dosad otklanjala sa smeškom, ali danas je s njenog lica čak i u javnosti nestao osmeh. Da li joj je kap prelila čašu i da li je njihov brak gotov!? Jasno je da bi razvod naštetio Donaldovom ugledu ida mu svakako nije u interesu. Već bi se razveli da on nije predsednik.

Dokazi da je njihov brak samo politički aranžman stižu iz izvora bliskih paru koji otkriva da, iako trenutno žive u drugim gradovima, ne dele zajedničku postelju čak ni onda kad imaju priliku za to. Čini se da lepa Slovenka ipak pruža otpor svom mužu, budući da je navodno upravo ona ta koja to odbija. Mediji pišu da se 46-godišnjakinja Melanija oseća jadno u svom braku, kao i u ulozi Prve dame.

Ona još uvek živi u Tramp tornju u Njujorku s njihovim sinom Baronom, i trebala bi se pridružiti svom suprugu u Beloj kući u junu. Izvor koji je dao intervju za US Weekly rekao je da "oni svugde imaju odvojene sobe. Nikad ne provode noć zajedno, baš nikad".  Melanija želi da ima što je manje moguće posla s Donaldom. Ne zanima je on, kao ni predsedništvo" izjavio je porodični prijatelj.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike

(expres.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...