(VIDEO) NLO SENZACIJA: Tajni dokument otkriva koliko leševa vanzemaljaca kriju SAD
Foto: profimedia0095151881

konačno

(VIDEO) NLO SENZACIJA: Tajni dokument otkriva koliko leševa vanzemaljaca kriju SAD

Planeta -

SAD u tajnosti čuvaju ostatke sedam razbijenih NLO-a i 27 mrtvih vanzemaljaca koji su bili ukrcani na njima, navodi se u senzacionalnom procurelom izveštaju iz Odbrambene obaveštajne agencije (DIA). Ove senzacionalne tvrdnje su teoretičare zavere, koji veruju da bi ovaj dokument mogao biti originalan, poslale u stanje velikog šoka.

Britanski mediji su otkrili kako se pojavio dokumet sa 47 strana, uključujući i izveštaj u kom se tvrdi da se NLO nesreća u Rozvelu 1947. godine zapravo dogodila i da je to zataškano. Šestostrani odeljak o Rozvelu kaže da je američka vojska uzela fragmente uništenog letećeg tanjira izvan Rozvela, kao i četiri vanzemaljca u stanju raspadanja.

Kompletan izveštaj navodi da je pronađeno još šest NLO-a i još 23 tela. Ovaj dokument, koji je već označen od strane nekih analitičara kao složena prevara, takođe uključuje četvorostrani izveštaj o tajnoj grupi koju je uspostavila DIA zbo Rozvel incidenta.

Za operaciju Majestic 12 je rečeno da je "više nego tajna" obaveštajna grupa koja je uspostavljena da istraži "vanzemaljske posete Zemlji" po nalogu predsednika Harija Trumana u septembru 1947. godine. Za četvorostrani izveštaj, za koji se kaže da je napravljen 8. januara 1989. godine, tvrdi se da je preliminarni brifing o Majestic 12.

U njemu se navodi: "Napredna bića ne-ljudske prirode se stalno otkrivaju uz njihove leteće disk letelice u kontrolisanom vazudšnom prostoru SAD-a od 7. jula 1947. godine." "Ostaci sedam letećih letelica i tela 27 ne-ljudskih bića je pronađeno do datuma ovog brifinga, i trenutno ih proučavaju Majestic-12 naučnici."

"Tri od ovih pronađenih letelica su gotovo netaknute a jedna takva mašina je zadržala neke od svojih moći od pronalaska 1948. godine." "Od 1957. godine nije bilo dodatnih vanzemaljskih letelica dostupnih za proučavanje."

"Procena je da su ova bića prilagodila ili usavršila ove mašine za uslove našeg sveta kako bi izbegli neke dalje takve razotkrivajuće padove." U dokumentu se kaže da šest visokih vojnih zvaničnika i šest naučnika iz privatnog sektora, svi neimenovani, čine grupu, koja je radila na lokacijama širom zemlje, uključujući Ames istraživački centar NASA-e u Kaliforniji.

Kaže se da je ovaj dokument dat Heder Vejd, voditeljki američke noćne onlajn radio emisije Midnight in the Desert, od strane poznatog izvora koji nije imenovan.

Iskusan NLO stručnjak i nuklearni fizičar Stenton Fridman istražuje autentičnost ovoga. Paradigm Research Group (PRG), koja pokušava da izvrši pritisak na Belu kuću da obelodani dokumenta o NLO-ima, veruje da bi ovaj izveštaj mogao biti originalan, ali prihvataju mogućnost da bi mogao biti i lažan.

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Džinovska misteriozna morska neman pronađena na obalama Indonezije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track