Najnovije vesti

(VIDEO) OTKRIVENE KOSTI MARSOVACA: NASA objavila fotografije skeleta snimljenjih na Crvenoj planeti!
Foto: Printscreen Youtube

šokantno otkriće

(VIDEO) OTKRIVENE KOSTI MARSOVACA: NASA objavila fotografije skeleta snimljenjih na Crvenoj planeti!

Planeta
22:26h

Lovci na NLO-e tvrde da su na Marsu pronašli kosti vanzemaljaca posle pregleda snimaka koje je napravio NASA-in rover Kurioziti.

NASA-in rover istražuje površinu crvene planete od 2009. godine. Lovci na NLO-e okupljeni u grupu Martin Arhaeologi tvrde da se na dve fotografije, koje je Kurioziti snimio, ostatke fosilizirane kosti vanzemaljaca.

Na jednoj se navodno nalazi butna kost koja viri iz površine planeta, a na drugoj fotografiji se vidi nešto što liči kostima kuka.

Grupa je fotografije objavila u videu s još nekoliko fotografija koje je snimio Kurioziti, a za koje smatraju da pokazuju "znake života" - lišajeve i gljive i drugi oblici biološkog života na Marsu.

U poslendjih mesec dana već je bilo sličnih tvrdnji o postojanju vanzemaljskog života na Marsu, takođe na temelju fotografija koje su je snimio rover.

 Prošle nedelje rover je na površini Marsa snimio misterioznu okruglu stenovitu formaciju koja je podigla prašinu i danima se na internetu nagađa kako je došlo do toga.

Većina je sugerisala da su stene "uređene", odnosno da su ih postavili drugi oblici života ili da su deo veće zakopane strukture.

"Što god vidimo ovde, to je u savršenom krugu i veoma se razlikuje od kratera koje inače vidimo na Marsu, na Mesecu i na drugim planetima u Sunčevu sistemu. Ovo izgleda kao da su sve ove stene postavljene u ovu kružnu formaciju.

Ili to ili bi ovo mogla da bude neka vrsta ruševine. Jedno je sigurno, nikada nisam video ništa slično na Marsu. To jednostavno izgleda jezivo", rekao je jedan entuzijast u videozapisu na YouTubeovom kanalu SecureTeam10.

Uporedili su je i sa drugom formacijom, otkrivenom u 2015. godini, koja je izgledala slično Stonhendžu. Formacija uočena na vrhu brežuljka postala je poznata pod nazivom Marshendž.

Stručnjaci su to odbacili kao dokaz o vanzemaljskom životu, tvrdeći da se najverovatnije radi o rezultatu prirodnih geoloških fenomena kojih ima i na Zemlji. 

(Kurir.rs/dnevnik.hr)

Foto printskreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Džinovska misteriozna morska neman pronađena na obalama Indonezije!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...