(VIDEO) SREĆA SE POTROŠILA: Policajac obezbeđivao gej paradu, pa zaprosio dečka... sada se kaje
Foto: Printscreen Facebook

Pretrpeo pakao

(VIDEO) SREĆA SE POTROŠILA: Policajac obezbeđivao gej paradu, pa zaprosio dečka... sada se kaje

Planeta -

Jedan policajac koji je prošle godine obezbeđivao gej paradu u Londonu zaprosio je svog dečka koji je u tom trenutku bio u publici. Sada kaže da se kaje zbog ovog poteza.

Fil Adlem šokirao je javnost, ali i svog izabranika kada se odjednom odvojio od grupe policajaca koji su obezbeđivali paradu, prišao publici i zaprosio svog dečka pred stotinama ljudi. Njegov partner izgovorio je sudbonosno “Da“, a odmah zatim su se i poljubili uz gromoglasan aplauz okupljenih. Policajac se potom vratio dužnosti. Video pomenute prosidbe obišao je svet, a Fil sada otkriva da se danas kaje zbog svog poteza i da nikada nije trebalo da tako nešto učini javno, ponajmanje na dužnosti. Kako kaže, pošto je video objavljen trpeo je konstantno zlostavljanje na internetu, a i sam kaže da je za razliku od atmosfere u kojoj je zaprosio partnera, ona na internetu bila potpuno drugačija.

“Čitao sam komentare na britanskim medijima. Bilo je tu puno pozitivnih komentara, ali osmeh mi nije dugo stajao na licu“, rekao je i dodao da je onda krenuo niz homofobičnih i pretećih komentara u kojima su im pretili smrću i govorili da su prva meta Islamske države.

“Na kraju svega, neprjateljska reakcija kolege sa posla i starog kolege sa studija bila je dovoljna da shvatim da to nije trebalo da uradim“ I povrh svega, ističe da je srećan što živi u vreme koje mu dozvoljava da bude slobodan sa svojim seksualnim opredeljenjem, a ujedno bude i policajac.

(Foto: Facebook printscreen)

(Kurir.rs/theguardian.com)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Gej parada - poljubac!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track