(VIDEO) ŠOK ISPOVEST MAJKE POSLE SMRTI BEBE: Nije htela da otkrije uzrok, ali su je komentari primorali na to
Foto: Facebook/Jordan de Rossier

jezivo

(VIDEO) ŠOK ISPOVEST MAJKE POSLE SMRTI BEBE: Nije htela da otkrije uzrok, ali su je komentari primorali na to

Planeta -

Džordan Derosije iz Pajalupa u Vašingtonu otkrila je svoju neverovatnu tugu sa kojom živi samo dan nakon tragične smrti svog sina. Uznemirena majka napisala je na Fejsbuku da je njen sedmomesečni sin tragično preminuo.

Ali, samo nekoliko dana kasnije, mlada majka morala je javno da objasni šta se to dogodilo kako bi sprečila sve veći broj ljudi koji su u komentarima za smrt deteta okrivili vakcine i njihove posledice. Njen sin se, naime,ugušio zapetljavši se u ćebe tokom noćnog spavanja.

"Vama, koji i dalje komentarišete i šaljete nam poruke pokušavajući da okrivite vakcinaciju za smrt našeg sina - prestanite. U početku nisam htela da objašnjavam kako je Sloan umro zbog krivice i straha od osuđivanja. Ali neću da dozvolim da se krivica svali na nedužne" - napisala je ona u postu.

"Te zadnje večeri stavila sam ga u krevetić sa njegove dva ćebenceta, od kojih je jedno napravila njegova prabaka. Dok je spavao nekako je provukao sivo ćebence kroz rešetkice krevetića i zapetljao se u njega. Ujutro sam ga pronašla na stomaku sa ćebencetom oko glave. Kad sam ga izvukla iz ćebeta i okrenula bio je plav. Počela sam da vrištim.... ", objasnila je ona.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Facebook/Jordan de Rossier

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track