SUD U KALIFORNIJI BEZ MILOSTI: Ubio 21 mačku, robija 16 godina!

PRAVDA Sud u Kaliforniji bez milosti

SUD U KALIFORNIJI BEZ MILOSTI: Ubio 21 mačku, robija 16 godina!

Planeta -

Robert Roj Farmer je uhapšen dok je spavao u automobilu, a pored njega je bila mrtva mačka

SANTA KLARA - Robert Roj Farmer (25) iz Kalifornije je osuđen na 16 godina robije zbog toga što je usmrtio 21 mačku!

Seriju zločina Farmer je počinio 2015. godine, a na suđenju je utvrđeno da je nesrećne životinje seksualno zlostavljao nakon što bi ih usmrtio.

Sin kapetana policije

Roj je sin kapetana policije u penziji. Uhapšen je u oktobru 2015, nakon serije zločina koji su uznemirili lokalnu zajednicu. Uhapšen je dok je spavao u automobilu, a pored njega je bila mrtva mačka. Policija je pretresla vozilo i pronašla nekoliko palica, nož, rukavice, tragove krvi i ostatke nekoliko životinja koje je usmrtio.

Sudija Šeron A. Ketmen izrekao je Farmeru zabranu da 10 godina posle odslužene zatvorske kazne ima u svom vlasništvu mačke il da vodi brigu o njima.

Policija je uhapšenog zahvaljujući analizi DNK dovela u vezu sa svim misteriozno nestalim mačkama u okrugu. Njegov pohod na nevine životinje je trajao duže od dva meseca.

Jedna od njegovih prvih žrtava bila je mačka koja se zvala Go Go, čija je vlasnica Mirjam Petrova:

- On je ukrao našu mačku iz dvorišta ispred kuće. Nikad nismo pronašli njeno telo. Strašno je to što je uradio - rekla je Petrova.

Protest

Tokom suđenja je ispred sudnice održan protest vlasnika mačaka koje je Farmer ubio i oni su tražili da ubica bude osuđen na doživotnu robiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja