TRAMP RAZOTKRIO BIVŠEG ŠEFA FBI: Komi pokušao da me ucenjuje kompromitujućim dosijeom, a Sešnsa ne bih uzeo da sam znao da će se izuzeti
Foto: EPA/Michael Raynolds

UCENA

TRAMP RAZOTKRIO BIVŠEG ŠEFA FBI: Komi pokušao da me ucenjuje kompromitujućim dosijeom, a Sešnsa ne bih uzeo da sam znao da će se izuzeti

Planeta -

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp optužio je danas smenjenog direktora FBI Džejmsa Komija da je pokušavao da ga uceni dokumentima koje navodno sadrže kompromitujuće informacije o njemu.

On je ponovio da ga je dve nedelje pre inauguracije Komi informisao da američke obaveštajne agencije tvrde kako su se Rusi mešali u izbore sa ciljem da mu pomognu da pobedi Hilari Klinton. Komi mu je, kaže Tramp, kasnije rekao da postoji dosije sa sramnim detaljima o predsedniku, uključujući i navode da Rusi imaju video snimak Trampa sa prostitutkama.

On je u intervjuu za Njujork tajms rekao da misli da mu je Komi rekao za dokumenta kako bi mu ukazao da ima nešto o njemu. Na pitanje da li misli da je Komi pokušavao da ga uceni, Tramp je rekao - "da, mislim".

U intervjuu Tramp je odbacio sve insinuacije da su on ili njegova kampanja sarađivali sa Rusima, a dodao je i da ne bi imenovao Džefa Sešnsa za ministra pravde da je znao da će on sam sebe izuzeti iz istrage o navodnom mešanju Rusije u američke izbore.

"Kako prihvatite posao, a onda se izuzmete? Da se izuzeo pre posla, ja bih rekao: hvala Džef, ali neću te uzeti", rekao je Tramp.

(Kurir.rs/Tanjug)

Foto: EPA/Michael Reynolds

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TRAMP BRUTALNO IZGURAO CRNOGORSKOG PREMIJERA: Američki predsednik zavodio red u Briselu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track