(VIDEO) SLATKI GREH: Studentkinja (20) uhapšena zbog silovanja 14-godišnjaka... sve je otkrila dečakova majka
Foto: YT Printscreen

Maler

(VIDEO) SLATKI GREH: Studentkinja (20) uhapšena zbog silovanja 14-godišnjaka... sve je otkrila dečakova majka

Planeta -

Dvadesetogodišnja studentkinja iz Severne Karoline optužena je za silovanje 14-godišnjeg mladića, saopštila je policija. Devojka je optužena pošto je dečakova majka otkrila da je par bio u vezi zbog čega je sve prijavila policiji.

Studentkinja Tejlor Ešton Mouzli i tinejdžer su zajedno radili u baru u gradu Surf Sitiju u Severnoj Karolini, a zvanično ih je upoznao zajednički prijatelj.

Vezu su navodno počeli u maju sve dok ih dečakova majka nije otkrila.

Ona je Tejlor i prijavila policiji, a protiv mlade studentkinje je kasnije podignuta optužnica za nedopušten polni odnos s maloletnikom, odnosno za silovanje.

Mouzlijeva studira na Univerzitetu Ist Karolina, a trenutno se nalazi u zatvoru gde čeka suđenje. Ranije joj je određena kaucija od 225.000 dolara.

Ovo je najnoviji slučaj u SAD-u koji tereti žene za seks s maloletnicima. Tako je ranije ove godine, takođe u Severnoj Karolini, 25-godišnja učiteljica optužena za seks s trojicom tinejdžera.

Severna Karolina se inače smatra konzervativnom državom sa snažnom religijskom tradicijom. U toj američkoj državi se 16-godišnjakinje zakonski mogu venčati, uz saglasnost roditelja, a to mogu učiniti i 14-godišnjakinje, ukoliko su trudne.

(Foto: YT Printscreen)

(Kurir.rs/The Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track