(VIDEO) NAPALI TRAMPOVOG NAJMLAĐEG SINA: Evo zašto su  mediji Barona (11) dočekali na nož!
Foto: printscreen Va[ington post

NE DAJU MU DA BUDE DETE

(VIDEO) NAPALI TRAMPOVOG NAJMLAĐEG SINA: Evo zašto su mediji Barona (11) dočekali na nož!

Planeta -

Bela kuća ponovo je uputila zahtev medijima da poštuju privatnost namladjeg sina američkog predsednika Barona Trampa, koga je jedan konzervativni vebsajt kritikovao zbog neformalne odeće koju je nosio na povratku s letnjeg odmora.

Jedanaestogodišnji Baron je nosio bermude, majicu i mokasine bez čarapa, kada je u nedelju došao u Belu kuću iz porodične kuće u Nju Džersiju.

Donald Tramp je nosio odelo i kravatu, a njegova supruga Melanija je obukla haljinu ;do listova bez rukava.

Kolumnista sajta Dejli koler (Daily Caller) Ford Springer napisao je da pošto Baron nema nikakve odgovornosti kao sin predsednika, "najmanje što može da uradi jeste da se primereno obuče kada se pojavljuje u javnosti".

"Baron se vraćao u Belu kuću iz Nju Džersija u nedelju i dok su predsednik i prva dama putovali u svom najboljem nedeljnom izdanju, mladi Baron je izgledao kao da uskače u 'er fors uan' na put u bioskop", napisao je Springer.

Portparolka prve dame Stefani Grišam apelovala je na medije da omoguće Baronu da bude dete i da mu daju privatnost.

"On je maloletno dete i zaslužuje svaku priliku da ima privatno detinjstvo", rekla je Grišam. ; U zaštitu Barona stala je i ćerka Bila i Hilari Klinton Čelsi, koja je na Tviteru napisala da je "krajnje vreme da mediji i svi ostave Barona Trampa na miru i da ga puste da ima privatno detinjstvo kakvo zaslužuje".

Kurir.rs/Beta

Foto printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Razgovor tačno u podne! Šta su se dogovorili Vučić i Zaev?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track