(VIDEO) JEZIVA ISTINA O SVIREPOM UBICI NOVINARKE KOJA JE RASKOMADANA: On je jedini bio sa njom u podmornici, a ovo mu je fetiš!
Foto: EPA i Fonet, Foto: EPA, Fonet

DETALJI JEZIVOG UBISTVA

(VIDEO) JEZIVA ISTINA O SVIREPOM UBICI NOVINARKE KOJA JE RASKOMADANA: On je jedini bio sa njom u podmornici, a ovo mu je fetiš!

Planeta -

Švedska novinarka Kim Val (30) se vodila kao nestala od 10. avgusta kada je poslednji put viđena živa.

Posle 11 dana neizvesnosti, njen leš je pronađen kod Kopenhagena u jezivom stanju - bez glave, ruku, nogu, koje je netko odrezao. Obezglavljeni torzo novinarke pronašao je danski biciklista na obali ostrva Amager, gde ga je more izbacilo u ponedeljak poslepodne. DNA analiza potvrdila je da se zaista radi o telu Kim Val.

foto: Fonet

Telo je pronađeno nedaleko od mesta na kojem je potonula podmornica na koju se Val ukrcala sa danskim pronalazačem Peterom Madsenom (46) koju je on sam konstruisao, kako bi napravila reportažu.

Bili su jedini prisutni u podmornici, kad su zaplovili ispod mosta Oresund, u vodama između Danske i Švedske.

foto: EPA

Madsen je uhapšen i nalazi se u Kopenhagenu zbog umešanosti u smrt novinarke. Optužen je za ubistvo bez predumišljaja, ali danski tužioci planiraju da preinače optužnicu u ubistvo prvog stepena.

Britanski tabloid otkrio je detalje iz života Petera “rakete” Madsena (46), koji će se na sudu naći 5. septembra.

Madsen je u Danskoj svojevrsna slavna ličnost i dugo je bio zagonetni lik. Baš kao i njegove podmornice, izgleda da se i u njemu dosta toga skrivalo ispod površine.

Jedan njegov prijatelj je rekao: "Peter nikad nije posedovao ništa više od kese s odećom i police s knjigama o raketnom gorivu, Drugom svetskom ratu i projektu “Apolo”. Nikad nije živeo u “normalnoj” kući ili stanu duže vreme, ali je zato većinu života proveo na radnom mestu, ili u svom Nautilusu"

Drugi prijatelj je ispričao da je Madsen bio fetišista, te da je seksualno eksperimentisanje važan deo njegovog života.

"Jednom je pozvao švedsku striptizetu na svoj posao i bili su zajedno u tanku za testiranje motora njegove podmornice", rekao je.

Veruje se da je Madsen oženjen, ali da je u “otvorenom” braku.

Njegovi roditelji su se razveli kad je imao svega četiri godine. Od tada je živeo sa svojim konzervativnim ocem i odrastao fasciniran njegovim pričama o svemirskim letelicama i Drugom svetskom ratu. Kao tinejdžer, već je pravio rakete na gorivo i brinuo se o ocu koji je umro kad je Madsen imao 17 godina.

foto: EPA

Ovaj gubitak je pokrenuo njegovu potragu za ličnom slobodom.

(Kurir.rs/ Sun)

Foto: EPA i Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: 6.000.000 evra za brata Ane Brnabić! Da li je ta zarada slučajnost ili nagrada za Aninu lojalnost?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track