(VIDEO) MONSTRUM DADILJA: Mališani koje je čuvala mučila jezivim mukama!
Foto: Printscreen Youtube

kao u horor filmovima

(VIDEO) MONSTRUM DADILJA: Mališani koje je čuvala mučila jezivim mukama!

Planeta -

Dadilja Lidija Kviligana (32) iz Konektikata optužena da deci koju je čuvala, staroj godinu i tri godine, palila ruke i noge na vrućem šporetu, i mučila ih na razne načine osuđena je na 15 godina zatvora.

Dadilja koja je inače imigrant iz Ekvadora i ima troje dece, uhapšena je 2015. u Danberiju nakon što su je roditelji snimili kako im zlostavlja decu.

Skrivena kamera zabeležila je trenutke u kojima njihova bebisiterka maltretira trogodišnju devojčicu i jednogodišnje blizance.

Lidija je i sama bila maltretirana kao dete od strane svog oca pijanca. U vreme hapšenja bila je trudna sa svojim trećim detetom. Na snimkama kamere koje je priložio tužilac vidi se, između ostalog, kako trogodišnjakinju iz čista mira uzima za kosu i vrti je uokolo

Zatim kako je kažnjava zatvaranjem u kutije sa igračkama. zatim je pušta i tera da ide u sobu, a dok dete prolazi pored nje šamara je po licu.

Kažnjavala ih je i prinoseći im ruke i noge vrućem šporetu. Majci je rekla da su se opekli jer su slučajno pali i dotakli užarenu ringlu. Deca su zadobila opekotine drugog stepena

"Nisam mogla da se kontrolišem. Verujte mi, volela sam tu decu svim srcem", govorila je tokom suđenja.

Majka maltretirane dece nije mogla da prihvati izvinjenje dadilje koja joj je čuvala i zlostavljala decu godinu dana.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track