(VIDEO) SUMNJIVA SMRT  BANKARA KOJI JE RAZOTKRIO ILUMINATE: Ronald Bernard pronađen mrtav na Floridi!
Foto: Printscreen Youtube

tragičan kraj

(VIDEO) SUMNJIVA SMRT BANKARA KOJI JE RAZOTKRIO ILUMINATE: Ronald Bernard pronađen mrtav na Floridi!

Planeta -

Ronald Bernard (61), elitni holandski bankar koji je razotkrio finansijsku industriju Iluminata pronađen je mrtav na Floridi.

Bernard je živeo je u Sebringu na Floridi od prošle godine, posle venčanja sa američkom državljankom. Kancelarija šerifa okruga Hajland je saopštila da je Ronald Bernard pozvao 911 u 15:46 sati i rekao da se izgubio dok je šetao u u prirodi.

Više od desetak policajaca, zajedno sa K-9 jedinicama, vazduhoplovnim jedinicama iz okruga Hajland i Polk, četvorotočkašima iz HSCO i Komisije za zaštitu ribe i divljih životinja Floride, tražilo je Ronalda Bernarda.

“Teren je bio veoma nepristupačan, a tragači su s vremena na vreme bili u dubokoj vodi dok su pokušavali da otkriju Fernandovu lokaciju,“ rekla je šerifova kancelarija.

Policija je pokušavala da prati signal njegovog mobilnog telefona, ali je on stalno pokazivao različite lokacije. Bernard je odgovorio na pozive nekoliko puta i rekao da je u opasnosti, ali je nastavio da se kreće iako mu je rečeno da ostane na mestu, saopštila je policija. Poslednji kontakt koji su dispečeri imali sa bivšim bankarom bio u 18:13 sati.

Posle desetak minuta helikopter okruga Polk spazio je Bernarda, kako leži okrenut licem na dole u plitkoj vodi na oko 300 metara od poslednje poznate lokacije njegovog mobilnog telefona, i na oko 3 kilometra od ulaza na stazu San ’n Lejk bulevara i Balboa bulevara. Tačan uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom.

Ronald Bernard je progovorio o okultinoj praksi i žrtvovanju dece među elitama bankarske industrije, opisujući svoja iskustva u seriji intervjua koji se proširio internetom ranije ove godine.

Otkrio je eksplicitne detalje o načinu na koji Iluminati koriste žrtvovanje dece za testiranje i ucenjivanje svojih članova. Rekao je da je i od njega zatraženo da žrtvuje dete na jednoj zabavi, i da je tada rešio da napusti iluminate.

“Upozoren sam kada sam ušao u sve ovo – ne radi to osim ako ne možeš svoju savest 100 posto staviš u zamrzivač. Tada sam čuo sebe kako se smejem, ali to uopšte nije bila šala. Trenirao sam da postanem psihopata i nisam uspeo.“

Opisujući period kada je njegov “zamrzivač počeo da se kvari,“ Ronald je takođe pričao priče o rušenju nacionalnih ekonomija i bankrotiranim ekonomijama. Ove akcije su dovele do samoubistava i uništenja – uspeh vredan slavlja, kako kažu njegove kolege bankari.

Kurir.rs/countercurrentnews.info

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandal! Sekretarica Milana Krkobabića postala direktor “Pošte Srbije” i dovela preduzeće do ivice propasti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track