(VIDEO) ŽRTVA POPLAVE ODRŽALA LEKCIJU NOVINARKI CNN: 36 sati smo čekali pomoć, a ti mi guraš mikrofon pod nos!
Foto: Youtube screenshot/CNN

slomljena žena

(VIDEO) ŽRTVA POPLAVE ODRŽALA LEKCIJU NOVINARKI CNN: 36 sati smo čekali pomoć, a ti mi guraš mikrofon pod nos!

Planeta -

Izbezumljena žena koja je uspela zajedno za decom da se spasi od poplava u Hjustonu izderala se na reporterku CNN jer joj je, samo trenutak nakon što je sa dvoje dece stigla u sklonište, stavila mikrofon pred lice. "Pokušavate da intervjuisati ljude dok prolaze najgoru stvar. Nije vam to najpametnije što ste uradili", rekla je novinarki Rozi Flores žena koja se predstavila kao Danijel. "Ljudi se slamaju, a vi sedite ovdje sa svojim kamerama i mikrofonima i pitate nas što ne valja sa nama. I još pokušavate to da shvatite sa mikrofonom ispred moje face. Drhtim od hladnoće i deca su mi mokra. A ti mi još zabijaš mikrofon u lice", proključala je žena.

Neugodni razgovor se dogodio nešto pre 13 sati po lokalnom vremenu u skloništu u Hjustonu. Flores je prišla nasumično izabranoj ženi koja je u sklonište stigla s decom.

"Čekali smo policiju 36 sati, nikad se nisu pojavili. Mahali smo belim zastavama i sve, ali niko nije došao", rekla je žena. Zatim je objasnila kako je sa decom pobegla iz kuće i sklonila se u obližnju benzinsku stanicu gde je čekala da netko dođe po nju i decu. "Bili smo tamo pet dana bez hrane i bez svetla. Prvi dan smo morali prelaziti preko vode da bi došli do hrane. Da, pravo sranje", rekla je.

Novinarka se, nakon provale besa, izvinila ženi i deci.

"Čini se da si našla vrlo uznemirenu porodicu tamo" rekao joj je voditelj Džim Akosta pre nego se odjavila iz programa. Kasnije su prokomenarisali incident primetivši da je majka bila na rubu pucanja. "Videli smo mnogo bola i drame ovdae - i to je upravo ono kroz što ova žena prolazi. I kroz sve to je prošla sa svojom decom. Samo zamislite, svaki roditelj se može poistovetiti sa njom", rekla je Flores.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track