MEGACRKVA IMA 160.000 MESTA, ALI NEĆE DA PRIMI ŽRTVE POPLAVA: A onda se umešao Tviter!
Foto: Youtube/Printscreen

IZAZVALI BES JAVNOSTI

MEGACRKVA IMA 160.000 MESTA, ALI NEĆE DA PRIMI ŽRTVE POPLAVA: A onda se umešao Tviter!

Planeta -

TV propovednika Džoela Ostina stanovnici SAD-a prozivaju jer vrata svoje megacrkve, u koju inače stane 16.000 ljudi, nije otvorio žrtvama poplava koje su pogodile Hjuston i ceo Teksas posle uragana Harvija.

Crkva Lejkvud objavila je da je zatvorena zbog poplava i dodala listu skloništa u koja se mogu uputiti oni kojima treba skolonište. Time su samo izazvali poplavu komentara na društvenim mrežama gde ih ljudi prozivaju što sami ne prime žrtve poplava u svoje prostorije koje nisu poplavljene.

"Nismo zatvorili vrata. Nastavićemo da budemo distribucijski centar za potrepštine, a ako skloništa popune kapacitete spremni smo da primimo i ljude", odgovorili su iz crkve.

Međutim, niko nije bio zadovoljan ovim objašnjenjem.

"Lakše je kamili proći kroz iglene uši, nego žrtvi poplava u megacrkvu Džoela Ostina", "Ukoliko je crkva potopljena, mogao bi Ostin da otvori vrata svoje vile koja vredi 10 miliona dolara", bili su samo neki od komentara.

Bila su potrebna 4 dana i više stotina ljutitih komentara da da se megacrkva predomisli i primi sve kojima je potreban krov nad glavom.

Kurir.rs/Telegraph

Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track