(FOTO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Tinejdžerka iz Hjustona ostavila srceparajuću poruku na Fejsbuku, pa nekoliko sati kasnije nestala u poplavi sa porodicom
Foto: Facebook Printscreen

Jezivo

(FOTO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Tinejdžerka iz Hjustona ostavila srceparajuću poruku na Fejsbuku, pa nekoliko sati kasnije nestala u poplavi sa porodicom

Planeta -

Tinejdžerka iz Hjustona na Fejsbuku je ostavila poslednju poruku pre nego što se, kako tvrdi policija, zajedno sa pet članova svoje porodice udavila u poplavama koje je doneo razarajući uragan Harvi.

"Nesanica i anksioznost, molim se da se ovo što pre završi", napisala je Devi Saldivar (16) u strahu da će je poplava izbrisati s lica zemlje, noć pre nego što je nestala bez traga.

Nekoliko sati posle objave, njen rođak pokušao je da odvede porodicu na sigurno, ali je voda progutala njihov kombi.

"Voda je ušla u kombi, brzo ga je napunila", kazao je za ABC 13 Rik Saldivar, rođak16-godišnjakinje koji je uspeo da izađe iz vozila i pokušao da spase decu, ali nažalost nije uspeo.

Pretpostavlja se da su Devi (16), Dejzi (6), Ksavier (8), i Dominik (14) i pradeda Manuel Saldivar (84) i njegova supruga Belia (81) preminuli, a majka dece još uvek čamcem pokušava da pronađe kombi.

"Policija je u nedelju spasla čoveka iz vode, koji je kazao da je bio u kombiju sa šestoro rođaka. Kombi još uvek nismo uspeli da lociramo", izvestili su iz kancelarije lokalnog šerifa, posle čega je škola koju su deca pohađala odala počast porodici na društvenim mrežama.

"Naša srca su tužna, saznali smo da je četvoro učenika i njihovi prabaka i pradeda izgubili život u poplavi dok su pokušavali da pobegnu od poplave. Naše misli i molitve su uz njihovu porodicu, primite naše saučešće", napisali su iz škole.

(Kurir.rs/jutarnji.hr)

(Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track