(VIDEO) NAJVEĆI ZLOČIN URAGANA U TEKSASU: Trogodišnjakinja jedva preživela, a kada su je našli grčevito je držala mrtvu majku!
Foto: Printscreen YouTube

dramatično

(VIDEO) NAJVEĆI ZLOČIN URAGANA U TEKSASU: Trogodišnjakinja jedva preživela, a kada su je našli grčevito je držala mrtvu majku!

Planeta -

Bilo je oko 3.30 sati ujutro kad zbog poplave u Hjustonu Kolet Salcer (41) nije više mogla da nastavi vožnju u Bjumontu u Teksasu. Morala je da izađe iz kola i sa svojom trogodišnjakinjom u rukama pokušala je da se probije kroz vodu na sigurno. Ali, bujica je bila jača i odnela ih je. Majka se udavila, a devojčica se nastavila grčevito da se drži za njezino beživotno telo.

Spasioci su ih našli kako plutaju otprilike kilometar od kola, a policija kaže da je Kolet učinila sve da zadrži glavu svoje devojčice iznad vode. Malena je imala i ruksak koji joj je pomogao da pluta. Spazili su ih spasioci u čamcu i kažu da su stigli do njih u poslednji trenutak. Devojčica je imala hipotremiju od dugog boravka u vodi, ali sad je stabilno.

Najmanje 35 ljudi poginulo je a 32.000 su bile prisiljene da pobegnu u skloništa od petka kada je Teksas pogodio najsnažniji uragan u pola veka koji je kasnije oslabio na tropsku oluju, a u četvrtak je dodatno oslabio nad Louizijanom, ostavljajući za sobom rekordne poplave.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track