(VIDEO) OTKRIVEN MOTIV MONSTRUMA KOJI JE UBIO ŠESTOGODIŠNJEG SINA: Hrvat je ciljao svoju ženu iz bizarnog razloga!
Foto: Profimedia, Printscreen Twitter

jezivo

(VIDEO) OTKRIVEN MOTIV MONSTRUMA KOJI JE UBIO ŠESTOGODIŠNJEG SINA: Hrvat je ciljao svoju ženu iz bizarnog razloga!

Planeta -

Prema najnovijim informacijama koje su se pojavile u nemačkim medijima supruga Dražena Dakića, Hrvata koji je juče u Njemačkoj ubio sina i još dve osobe, je trudna.

Od supruga je pobegla jer je bio nasilan i jer ga se bojala pa je sa sinom pokušala izgraditi život u drugom mjestu.

Podsetimo, Dražen Dakić, Hrvat koji živi u Nemačkoj ubio je 6-godišnjeg sina, 34-godišnjeg partnera supruge koja je od njega pobegla i rođakju svoje supruge starosti 29 godina.

Kako piše Bild, njegov sin se veselio dolasku na svet novog brata ili sestre, a postavljaju i pitanje je li Dakić saznao za trudnoću svoje supruge? Policija trenutno pretražuje dva šumska područja površine oko četiri kvadratna kilometra zapadno od mesta Villingendorf u kojemu su počinjena strašna ubistva. Osim toga, u vazduhu su i helikopteri koji traže Dakića.

Iz policije su poručili kako je dakić još uvek naoružan pa se stoga potraga za njim vodi pod posebnim merama sigurnosti.

Glavni istražitelj, Rolf Štraub, poručio je kako nito od ubijenih nije imao prilike da pobegne. "Trogodišnja devojčica se skrivala. Majka je mogla da pobegne jer nije bila pogođena, a šesta osoba je donosila piće", rekao je on.

Supruga je od Dakića pobegla još u martu ove godine, bojala ga se i pokušavala je da sakriti gde se nalazi. U mestu u kojemu su živjeli ona i sin, kao i u njegovoj školi, zamolila je da niko ne otkriva gde se nalaze.

Ipak, njen suprug ih je pronašao. Nemačka policija smatra kako je pištolj kojim su počinjena ubistva iz bivše JNA, a pretpostavljaju i da ga još uvek nosi sa sobom.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track