(VIDEO) KIM PRETI, ALI TRAMP TUGUJE ZBOG OVE KATASTROFE: Prvi snimci omiljene vile predsednika SAD posle uragana!
Foto: Youtube screenshot/

irma nema milosti

(VIDEO) KIM PRETI, ALI TRAMP TUGUJE ZBOG OVE KATASTROFE: Prvi snimci omiljene vile predsednika SAD posle uragana!

Planeta -

Ni Donald Tramp nije pošteđen katastrofalnih posledica koje je iza sebe ostavio uragan Irma. Njegov kompleks nekretnina na ostrvu Sveti Martin, vredan gotovo 17 miliona dolara, oštećen je udarima vetra od 362 kilometra na sat i jakim kišama.

Svuda okolo su porušene palme, a bazeni i fontane puni su mutne vode. Prozori i zidovi objekata ostali su uglavnom netaknuti i to na ostrvu gde je Irma uništila ili teško oštetila 95 odsto objekata. Čini se da je Tramp ipak uložio značajna sredstva u kvalitetnu gradnju.

Nije čudo stoga što kompleks 'Kestl of Palms' zove jednom od najboljih palata na svetu. Ipak, već mesecima pokušava da ga proda. Prvo je tražio 28 milionaa dolara da bi u junu spustio cenu na 16,9 miliona.

Tramp je objekat kupio 2013. i pretpostavlja se da ga je platio oko 20 miliona dolara. Pre uragana, samo jedna noć u kompleksu stajala je 6000 dolara, a cena za Božić bila bi znatno veća - oko 20.000, piše Daily Mail.

U cenu su uključene usluge kuvara, kurs golfa, a može da se smesti do 20 ljudi. Na imanju je devet spavaćih soba, fitnes centar, tenisko igralište...

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IRMA OJADILA FLORIDU! Evo kakav je haos napravio monstruozni uragan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track