Najnovije vesti

IZAŠLA JE IZ PABA DA ZAPALI CIGARU, PROBUDILA SE U BOLNICI BEZ OBE NOGE: Iako je preživela pakao, ova devojka je heroj!
Foto: Youtube/Printscreen

NEVEROVATNA PRIČA

IZAŠLA JE IZ PABA DA ZAPALI CIGARU, PROBUDILA SE U BOLNICI BEZ OBE NOGE: Iako je preživela pakao, ova devojka je heroj!

Planeta

Mendi Horvat (24) je udario voz i odsekao joj noge. Međutim, ona se ne seća kako je uopšte došla na prugu.

Sumnja da joj je neko ubacio drogu u piće dok se s društvom zabavljala u pabu. Mlada američka studentkinja Mendi (24) pre tri godine je izgubila obe noge u stravičnoj nesreći kada ju je udario voz u Stil Sitiju u Kanzasu.

foto: Youtube/Printscreen

Seća se samo da je izašla iz paba kako bi zapalila cigaretu i da se nakon toga probudila u vozilu hitne pomoći bez nogu.

"Tu noć nisam mnogo popila, dva piva i dva šota žestokog pića. Sećam se da sam izašla iz paba, osećala sam se mamurno i nakon toga se više ničega ne sećam. Lekari mi nisu radili test na droge, a svi su odmah pomislili da sam pokušala da se ubijem", priča Mendi.

Iako je preživela pravi pakao, nije odustala.

"Provela sam mesece u bolnici, nekoliko puta su me operisali, ali bila sam odlučna da mi ta tragedija neće uništiti život. Fokusirala sam se na oporavak i da ponovo prohodam", govori devojka.

U aprilu 2015., godinu dana nakon nesreće, dobila je prve proteze.

"Nosim ih svaki dan i još uvek polako učim da hodam s njima", kaže Mendy koja danas živi u Koloradu. I dalje je vrlo aktivna i ništa je ne može sprečiti da uživa u životu. Bavi se boksom i jahanjem i svaki slobodan trenutak provodi napolju.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Youtube/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...