VRHUNSKA STUDENTKINJA OSTAVILA DVE OPROŠTAJNE PORUKE, PA SE BACILA S KATEDRALE: Pred samoubistvo proučavala serijske ubice
Foto: Profimedia i Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen Facebook

MAJKA OTKRILA DETALJE

VRHUNSKA STUDENTKINJA OSTAVILA DVE OPROŠTAJNE PORUKE, PA SE BACILA S KATEDRALE: Pred samoubistvo proučavala serijske ubice

Planeta -

Umetnička klizačica Lidija Dragesku koja se pre pet godina doselila u Veliku Britaniju iz Rumunije, napisala je dve oproštajne poruke, jednu za svoju majku, a drugu za ljude koji će videti njeno samoubistvo, a onda se bacila s 30 metara visoke galerije katedrale Svetog Pavla u Londonu i ostavila turiste u šoku.

"Mama, mnogo mi je žao što ću vas uznemiriti. Znam da je to prirpodno, ali nemojte žaliti zbog mene, jer ja sam sada na boljem mestu. Radim ovo zbog mene, da pobegnem. Sve što je bilo i što je sada čini moju glavu teškom.

Biće vam teško bez mene neko vreme, ali posle toga bićete bolje. Mislite o tome da sam sada dobro. Rekla sam ti koliko te volim. Žao mi je što ti zadajem brige, ali moram pobeći jer ne mogu da čekam da vidim što je sa druge strane. Volim vas sve. Pazi na sebe i hvala ti za sve." napisala je ova studentkinja medicine koja je trebalo da postane neurohirurg.

"Kad je otišla oko 9 sati ujutro, rekla mi je samo 'Zdravo mama' i otišla na autobus do katedrale. Poslala sam joj poruku oko 11 sati, ali nije odgovarala, a inače nikad ne propušta poziv ili poruku" rekla je majka i prokomentarisala kako je u poslednje vreme proučavala literaturu o ubici iz San Franciska, Zodijaka koji je ubijao 60-ih i 70-ih godina prošlog veka.

"Bila je fascinirala kriminalcima i njihovim umovima", rekla je njena majka Izabela (44) i dodala kako je Lidija bila vrlo jaka i kako je puno uradila za sebe u životu.

"I u poruci koju je ostavila, napisala je da to čini zbog sebe. Pala je unatrag, rekli su iz policije tako. Volela je Boga. Kada bi ušla u neku prostoriju sve oči su bile uprte u nju, ali nije imala prijatelja. Kad bi barem neko mogao da mi kaže zašto je to učinila...", rekla je Izabela o svojoj ćerki i napomenula kako je Lidija bila odlična studentkinja i jako sramežljiva, no najbolje biće koje je upoznala i kako je bila njena najbolja prijateljica.

Kurir.rs/ Sun

Foto: Profimedia i Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track