KRVAVI ŠOPING U POLJSKOJ: Jedan mrtav, sedmoro povređeno u napadu ludaka sa nožem
Foto: Tviter/sudhakar

Horor

KRVAVI ŠOPING U POLJSKOJ: Jedan mrtav, sedmoro povređeno u napadu ludaka sa nožem

Planeta -

Jedna žena je preminula a sedmoro posetilaca prometnog tržnog centra na jugoistoku Poljske je zadobilo teže povrede kada ih je jedan Poljaka danas sumanuto napao i izboo nožem, saopštila je poljska policija.

"Napad se desio popodne u jednom od najvećih tržnih centara u Stalovoj Voli. 27-godišnji napadač je uhvaćen i u zatvoru je. Muškarac je napao osmoro ljudi, šestoro je zadobilo ozbiljne povrede", kazao je poljskoj televiziji Polsat Andžej Valčina iz policije grada Stalova Vola.

Mladić je u tržnom cetnru Vivo iznenada izvadio nož i počeo je da bode ljude otpozadi u ledja a uspeo je da povredi osmoro dok nisu uspeli da ga savladaju sami posetioci centra i obezbedjenje.

Očevici su poljskoj državnoj televiziji rekli da se sve odigralo jako brzo i da se mladić ponašao potpuno sumanuto, ne gledajucí gde i koga bode nožem, kao da je napadao ko mu je stigao pod ruku.

"To je 27-godišnji žitelj Stalove Vole i bio je trezan. Nije od ranije poznat policiji. Bio je trezan u trenutku napada ali uzeta mu je krv da se proveri da li je bio pod dejstvom droga", kazala je TVP Marta Tanaš-Rigjel iz regionalne policije.

Za sada se ne zna šta je navelo tog mladića da izbode osmoro ljudi, od kojih je jedna 56-godišnja Poljakinja podlegla povredama.

Kurir.rs/Beta

Foto: Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Vulin kao Rambo! Ovo je kućni arsenal ministra odbrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track