Najnovije vesti

(VIDEO) AMERIKA NEĆE DOČEKATI SUDNJI DAN: Jedna mala nacija će je izbrisati sa lica zemlje!
Foto: Profimedia

proročanstvo

(VIDEO) AMERIKA NEĆE DOČEKATI SUDNJI DAN: Jedna mala nacija će je izbrisati sa lica zemlje!

Planeta

Američki pastor Greg Lori, koji pripada  hrišćanskoj grupi Harvest u Riversajdu u Kaliforniji, smatra da bi SAD mogle da budu obrisane u nuklearnom ratu pre nego što počne kraj sveta. Pastor Lori kaže da mu je proročanstvo otkriveno nakon što je pročitao Bibliju i otkrio da u poslednjim danima nije bilo spomenute "vladajuće supersile", što tumači da su SAD uništene. "Ovo me brine.U priči o Sudnjem danu nigde se ne spominje svetska supersila. Pojavljuju se druge nacije", kaže Lori.

"Pa gde je Amerika? Molim se da nismo zbrisani sa lica zemlje, jer smo bili u nekom nuklearnom sukobu. " Kako stvari stoje, čini se da će nacija koja će najverovatnije napasti SAD sa nuklearnim oružjem biti Severna Koreja. Ali, kako ističe Lori, ne spominje se i nacija Kim Džong-una, ali govori o Iranu koji bi mogao pomoći Severnoj Koreji prema oceni Pastora.

"U poslednjim danima ne spominje se nijedna nacija koja bi ličila na Severnu Koreju, ali Biblija govori o Iranu u scenama jraja vremena", kaže Lori. "Možda ćete biti iznenađeni da  znate da postoji veza između Severne Koreje i Irana", kaže on.

Kurir.rs/Express.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...