POBUNA PROSTITUTKI U LIVERPULU: Sprkinje nam obaraju cenu seksa!
Foto: Profimedia

BIZARNO

POBUNA PROSTITUTKI U LIVERPULU: Sprkinje nam obaraju cenu seksa!

Planeta -

Problem je što su devojke iz Srbije i Hrvatske prelepe, a lokalnim moram da pozajmim vilicu pre nego što pokupe mušteriju, priča Džek

LIVERPUL - Prostitutke u „četvrti crvenih fenjera“ u Liverpulu oborile su cenu seksa na četiri funte (oko 540 dinara), a za to krive devojke koje su na njihov teren došle iz Srbije i Hrvatske.

Prostitucija je legalna u Velikoj Britaniji, ali iako većina „prijateljica noći“ radi u bordelima, i dalje je mnogo onih koje se prodaju na ulici, a kako je reč o zavisnicima od droge, spremne su da spuste cenu koliko god mogu. Ipak, lakše im je da za sve krive pridošlice iz istočne Evrope, piše Liverpuls eho.

foto: Profimedia

Cena života

- Devojke iz Srbije i Hrvatske nude seks jeftino jer je cena života u istočnoj Evropi manja. Osim toga, reč je o prelepim devojkama. Lokalne devojke to nisu... Nekim od njih moram da pozajmim veštačku vilicu pre nego što pokupe mušteriju - priča Džek, koji živi s grupom prostitutki.

Jedna od njih, Natali, zavisna je od droge, pa se zato i prodaje na ulici.

foto: Printscreen

- Moram da spustim cenu da bih dovukla mušterije. Volela bih da me neko voli, ali znam da to nije moguće. Muškarci me grle jedino da bi me odvukli do kreveta. Meni je normalno da se probudim, obučem i imam seks s različitim muškarcima svakog dana - priča Natali.

Zaštita za piće

Njen bivši momak Lijam tvrdi da nije makro, ali da patrolira tim delom Liverpula kako bi ih zaštitio.

foto: Printscreen

- Ne plaćaju me, ali mi kupuju piće i hranu. Nemam ništa s njihovim novcem, ali pazim na njih - kaže on.

Šejl roud postao je nova „četvrt crvenih fenjera“ u Liverpulu. Ne postoji deo dana kada nema prostitutki po ulici, a tamošnji mediji tvrde da „prijateljice noći“ saleću čak i muškarce od 90 godina koji idu da kupe novine, a stanovnici moraju da preskaču potrošene kondome po trotoaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track