Najnovije vesti

NIJE ONAKVA KAKVA MISLE DA JE: CNN razotkrio pravo lice Melanije Tramp
Foto: EPA/JIM LO SCALZO

PRAVA PRVA DAMA

NIJE ONAKVA KAKVA MISLE DA JE: CNN razotkrio pravo lice Melanije Tramp

Planeta

Prošla je godina otkako je postala prva dama Amerike. Prvo su svi bili šokirani, pa su se polako navikavali, oduševljavala je stajlingom i perfektnom figurom, a sada su stigle nove informacije. Izveštač CNN-a iz Bele kuće otkriva kakva je Melanija zaista.

"Melanija je vrlo tiha i ne pokazuje previše emocija. Iako mnogi misle da je to njena uloga kao prve dame, ona je privatno zaista takva", rekla je Kejt Benet, CNN novinarka iz Bele kuće.

U poređenju sa Mišel Obamom, Melanija je vrlo tiha i rezervisana, pa je mnogi verovatno zato doživljavaju  kao nesrećnu ženu. Ali, kada je entuzijazam prema poslu u pitanju, Benetova  kaže da se ove dve dame ne razlikuju mnogo. Melanija nikako nije neodlučna i suzdržana, kako se nagađalo. Javne dužnosti prve dame obavlja vrlo odsečno i posvećeno.

foto: EPA/Chris Kleponis

"Primetila sam da vrlo lako stupa u kontakt, a posebno zadovoljstvo čini joj to da je okružena decom. To smo imali prilike da vidimo na njenom putovanju u Evropu ovog proleća, kada je u bolnicama obilazila bolesnu decu i kada je posećivala decu u školama", rekla je novinarka, i dodala da je to bio njen najupečatljiviji javni nastup.

foto: Fonet/AP, 01.07.2017.

"Primetila sam i da je jako fokusirana na majčinstvo, pa mislim da joj je najveća briga njen sin i to kako da mu bude dobra majka", rekla je Kejt Banet.

Kurir.rs/B92

Foto: EPA/JIM LO SCALZO

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...