(VIDEO) MEDVED MU JE ODGRIZAO NOS: Hteo je sa svima da podeli svoju priču, ali se ovakvoj brutalnoj reakciji nije nadao
Foto: Youtube/Printscreen

U JUTARNJEM PROGRAMU

(VIDEO) MEDVED MU JE ODGRIZAO NOS: Hteo je sa svima da podeli svoju priču, ali se ovakvoj brutalnoj reakciji nije nadao

Planeta -

U britanskom jutarnjem programu pojavio se lovac bez nosa. On je govorio o nesreći koja ga je zadesila, ali gledaoci ipak nisu bili toliko blagonakloni.

Li Bruk (50) je nos i gornji deo usne izgubio u borbi sa medvedicom koja ga je napala nakon što joj je ubio mladunče. Uprkos njegovoj nesreći, gledaoci nisu pokazali neko saosećanje. Štaviše, optužili su ga da je "dobio šta je zaslužio".

"Zvuči kao karma za mene. Medvedi ne vole lovce!", glasio je jedan komentar.

"To je ono što dobijate kada povredite nevine životinje. Žao mi je, ali ne osećam tugu za nekoga ko lovi životinje radi zabave", napisala je jedna gledateljka na Tviteru.

Bruk se susreo licem u lice sa medvedom dok je prošle godine bio u lovu sa svojim zetom Džordžom Nilom i dvojicom prijatelja u planinama blizu Duboa, u Vajomingu.

Besna ženka ubijenog medvedića ga je oborila na zemlju. Bio je u nesvesti. Nekoliko ljudi je čulo njegove vriske i našli su ga sat vremena kasnije u šumi, a njegov zet je video odgriženi nos, gornju usnu i brkove.

Bruk je proveo sledećih sedam meseci u bolnici i imao je bezbroj operacija. Većina njegovog lica je rekonstruisana od kože sa desne noge, a još ima metalne ploče i šrafove u glavi. Doktori planiraju da mu rekonstruišu nos i gornju usnu.

Zvuči neverovatno, ali ni krvavi incident, ni brojne operacije, ni kritike koje je dobio posle gostovanja u TV emisiji, nisu ga odvojili od lova!

Kurir.rs/The Sun Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zaigrala mečka, a i mečići pred njegovim vratima! Tri zverke upale čoveku u stan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track