(FOTO) TEK ŠTO SU SE VERILI, A VEĆ SE ŠUŠKA O TRUDNOĆI: Evo kako će izgledati deca novopečenog kraljevskog para
Foto: AP

fotoroboti

(FOTO) TEK ŠTO SU SE VERILI, A VEĆ SE ŠUŠKA O TRUDNOĆI: Evo kako će izgledati deca novopečenog kraljevskog para

Planeta -

Devojčicu bi, poput majke Megan, krasila tamnosmeđa kosa dok bi joj krupne oči isticale puno lice. Sin bi prema mišljenju fanova kraljevske porodice nasledio gene s Harijeve strane

Stomačić koji se nazirao ispod belog kaputa Megan Markl (36) za vreme fotografisanja kraljevske veridbe bio je dovoljan povod da se britanski mediji raspišu o trudnoći buduće princeze.

Premda su sa britanskog dvora službeno demantovali takva nagađanja, obožavaoci princa Harija i njegove izabranice požuruju par i već priželjkuju kraljevsku bebu. Napravili su i niz predloga, tj. fotorobota kako bi izgledala deca zaljubeljnog para.

foto: YT Printscreen

Devojčicu bi, poput majke, krasila duga tamnosmeđa kosa dok bi krupne oči isticale njeno puno lice. Sinčić bi prema mišljenju fanova nasledio gene s očeve strane zbog čega bi na dečaku dominirale plave oči i kudrava smeđkasto crvenkasta kosa. Glumicu i prestolonaslednika upoznala je zajednička prijateljica i im zakazala im sastanak na slepo.

foto: YT Printscreen

U zajedničkom intervjuu su priznali da su odmah "kliknuli".

"Znao sam da je ona prava čim sam je ugledao", priznao je princ Hari koji će se svojoj odabranici zakleti na večnu ljubav u maju 2018.

Šuška se da na ceremoniju ipak neće doći prinčeva baka, kraljica Elizabeta II, koja se mesecima protivila unukovoj romansi s razvedenom američkom glumicom. Marklova se 2011. udala za producenta Trevora Engelsona.

(Kurir.rs/24sata.hr)

(Foto: YT Printscreen/AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Stilski bukvar buduće vojvotkinje od Saseksa: 3 nezaboravne odevne kombinacije Megan Markl (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja