(VIDEO) UHVAĆEN PRED KAMERAMA: Izveštavala uživo o požaru, pa naišla na jednog muškarca, ali se ovom priznanju nije nadala!
Foto: Youtube/Printscreen

SAMA SPROVELA ISTRAGU

(VIDEO) UHVAĆEN PRED KAMERAMA: Izveštavala uživo o požaru, pa naišla na jednog muškarca, ali se ovom priznanju nije nadala!

Planeta -

"Javljam se uživo. Zovem se Roda Jang, idemo uživo... ja sam volonterka", započela je prenos meštanka Norfolka u Virdžiniji kada se zapalila jedna kuća.

Roda je došavši na mesto požara sa svojim kamermanom snimala izveštaj dok su vatrogasci gasili vatru. U ulici se skupilo nekoliko komšija, a ona ih je intervjuisala. Preko puta kuće koja je gorela, sedeo je muškarac na trotoaru. Pio je pivo i bio je miran.

"Šta se dogodilo? Kako je nastao požar?", upitala ga je.

"Ja sam ga zapalio", odgovorio joj je muškarac.

Muškarac je uhapšen zbog sumnje da je izazvao požar, javila je slobodna reporterka koja je na licu mesta sama sprovela svoju istragu.

"Uradila sam svoj posao. Zapovednik vatrogasaca mogao je barem da kaže hvala. Stvarno bih to cenila", rekla je.

Video njene istrage pogledan je više od 600.000 puta za desetak dana. Na društvenim mrežama su mnogi napomenuli kako Roda uopšte nije "prava novinarka", a kamoli policajka, ali je uspela da reši jedan slučaj bez problema.

"Treba joj dati posao na CNN-u", napisao je jedan tviteraš.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SE NI TOPALOVIĆIMA NIJE DESILO! Pogrebnik izgubio telo usred raskrsnice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track