BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST KUVARA NA SKUPOCENOJ JAHTI: Osoblje mora da čisti igračke za seks, a bogataši misle samo na ove 3 stvari!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

MORAJU DA ĆUTE

BRUTALNO ISKRENA ISPOVEST KUVARA NA SKUPOCENOJ JAHTI: Osoblje mora da čisti igračke za seks, a bogataši misle samo na ove 3 stvari!

Planeta -

Osoblje skupocenih jahti svakodnevno se susreće sa šokantnim prizorima, ali o tome moraju da ćute jer pored dobre plate oni dobijaju i klauzule o poverljivosti.

Jedan radnik na takvoj jahti rekao je da njegov posao nije samo da servira kavijar, sipa šampanjac i napravi neki skupoceni koktel, kako to običan svet zamišlja.

On je ispričao da mu se na listi obaveza nalazi i skupljanje, pospremanje i čišćenje korišćenih seksualnih pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda.

"Dočekivali smo uglavnom letonske i ruske prostitutke koje su obično dovozili sa nekoliko skupocenih automobila. Potom bi bogati klijenti odabrali tri devojke sa kojima žele da provedu taj dan", rekao je jedan od kuvara na takvim jahtama koji nije želeo da otkrije sve detalje zbog poverljivog ugovora o radu.

On je, takođe, ispričao da se najgore ponašaju bogataši koji nisu vlasnici jahti, već ih rentiraju na neko vreme.

"Njima su samo tri stvari na umu: droga, prostitutke i iživljavanje nad posadom", ispričao je ovaj kuvar koji je priznao da je u prošloj sezoni za samo nekoliko meseci zaradio 20.000 funti.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

I ONA IMA SNIMAK SA JAHTE: Nives Celzijus u akciji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track