(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK S MARSA: Na Crvenoj planeti se  opako ratovalo - a cena koju su platili je preskupa...
Foto: Profimedia

teorija zavere

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK S MARSA: Na Crvenoj planeti se opako ratovalo - a cena koju su platili je preskupa...

Planeta -

Teoretičari zavere do sad su više puta uočili neobične predmete na Marsu, a prema najnovijim tvrdnjama ovaj put su na susednoj planeti uočili topovsku kuglu.

Na fotografiji koju je snimio NASA Rover jedan je Jutjuber uočio pravilnu metalnu kuglu za koju smatra da je topovsko tane.

Neki su otišli i korak dalje tvrdeći da je ovo dokaz rata na Marsu.

"Ova metalna kugla je savršenog oblika i odgovara veličini topovske kugle", rekao je Skot C. Varing koji tvrdi da je ovo stopostotni dokaz rata na Marsu.

Dodao je da je kamenje oko kugle dokaz civilizacije koja je ranije tamo postojala, i da je kugla ispaljena na planetu kako bi uništila njegovu atmosferu.

"Verujem da su ova kugla i milioni sličnih namerno ispaljeni na Mars iz svemira kako bi uništili njegovu atmosferu. Dovoljno velika kiša meteora bi mogla da uništi Marsovu atmosferu i izbriše sav život sa površine planete", kaže on.

Ipak, nisu svi toliko uvereni u njegove tvrdnje.

"Izgleda kao da je veštačka, ali čak i na zemlji pronalazimo izrazito pravilne kamene oblike koji su nastali silama prirode. Bez da smo propisno ispitali kuglu ne možemo donositi zaključke da se radi o vanzemaljskoj aktivnosti", rekao je Najdžel Votson, autor knjige o istraživanju NLO-a.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Spektakularna šetnja svemirom! Astronaut NASA ledbi, a Zemlja mu kao na dlanu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja