(FOTO) I JA SAM TO ODUVEK ŽELEO! Tramp se oduševio kada je čuo šta bi jedan dečak hteo ispod jelke!
Foto: AP, Foto: AP

U POTRAZI ZA DEDA MRAZOM

(FOTO) I JA SAM TO ODUVEK ŽELEO! Tramp se oduševio kada je čuo šta bi jedan dečak hteo ispod jelke!

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp odgovarali su na pitanja dece koja su želela da znaju gde se trenutno nalazi Deda Mraz.

Na pitanja su odgovarali telefonom, iz dnevne sobe svog zdanja na Floridi gde provode praznike, a pozive im je prosledila Severnoamerička vazdušno-kosmička vojna komanda, koja više od 60 godina u vreme Božića organizuje program "NORAD na tragu Deda Mraza".

foto: AP

Tramp je dečaku iz Misisipija odgovorio da je ta država velika i predvideo da će "Deda Mraz prema njemu biti dobar".

Dečaka iz Virdžinije, koji je izrazio želju da ispod jelke pronađe građevinski materijal, američki predsednik, koji se na polju gradnje proslavio i obogatio, ohrabrio je rečima: "I ja sam to oduvek želeo".

foto: AP

Tramp je, prethodno, putem video-linka poželeo srećan Božić američkim vojnicima stacioniranim širom sveta, kao i njihovim porodicama.

Tramp u svojoj vili za praznike uz bogatu božićnu večeru

Američki predsednik Donald Tramp praznike provodi u svojoj vili Mar-a-Lago na Floridi, a njegova božićna večera bila je veoma bogata i to ne samo zato što joj je prisustvovala njegova porodica.

Bela kuća je, kako navodi AP, saopštila da se na meniju našla ćurka, govedina, kukuruz, krem od kelja, mafini i pire krompir i ćureći sos.

Tramp je takođe mogao da se opredeli za različita jela od povrća, morsku hranu poput lokalne ribe i školjki kao i za različite deserte.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track