MELANIJIN BOŽIĆNI SELFI NA METI KRITIKA: Evo zašto tviteraši misle da je neprimeren
Foto: AP

nije u duhu praznika

MELANIJIN BOŽIĆNI SELFI NA METI KRITIKA: Evo zašto tviteraši misle da je neprimeren

Planeta -

Prva dama Amerike Melanija Tramp objavila je na Božić svoj prvi selfi. Iako je uz fotografiju dobila mnogo pozitivnih komentara, Melanija se našla na meti kritika zbog božićnog selfija koji je objavila na svom Tviter profilu.

Melanija Tramp je fotografiju sa božićnim motivima objavila iz Mar-a-Laga, rezidencije koju njena porodica poseduje na Floridi, a u kojoj provode praznike.

Uz poruku "Srećan Božić", 47-godišnjakinja je napravila popularni "dak fejs" i zavodljivo pozirala, ali komentare koje je dobila sigurno nije očekivala, prenose američki mediji.

"Sramotno za prvu damu, bio Božić ili ne. Izgledaš poput modela za naslovnicu "Hastlera". Pretpostavljam da će stariji i siromašni ceniti ovu fotografiju kojom pokazujete kako ti i tvoj dragi ne brinete o njima već samo o svojim prijateljima milionerima u Mar-a-Lagu", napisao je pod fotografiju Melaniji tviteraš pod imenom MzSphalerite.

"Vrlo otrcano i uvreda za poziciju prve dame", jedan je od komentara.

"Sećam se šta je moja baka uvek govorila o stilu. Imaš ga ili nemaš, bez obzira koliko novca imao. U Beloj kući trenutno nema stila nimalo", komentisala je korisnica Bluedevilyn dok joj je druga napisala da "ostane otmena".

Kurir.rs/SDS

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track