(VIDEO 18+) ODRASLA U STROGOJ KATOLIČKOJ PORODICI: Ova devojka prodaje nevinost na internetu, a za sve je kriv bivši dečko
Foto: Youtube/Printscreen

OD SMERNE DO RAZUZDANE DEVOJKE

(VIDEO 18+) ODRASLA U STROGOJ KATOLIČKOJ PORODICI: Ova devojka prodaje nevinost na internetu, a za sve je kriv bivši dečko

Planeta -

Bejli Gibson (23), Amerikanka odrasla u strogoj katoličkoj porodici, odlučila je da na internetu proda svoju nevinost.

Iako joj je namera bila da se čuva do braka, odluku je promenila kada ju je prevario bivši dečko.

Novac koji zaradi od prodaje nevinosti iskoristiće, kako navodi, da sebi osigura bolji život.

"Ljudi me osuđuju, ali nemam problem s tim. Na kraju krajeva, to je moje telo i mogu s njim da radim šta god hoću. Čini li me ovaj čin prostitutkom? Ne znam...ako uslikate jednu fotografiju, čini li vas to fotografom?", pita se Gibson koja kaže kako njen izbor više nije da čeka pravog nego "prodaja".

Devojka nevinost prodaje preko stranice "Moonlite Bunny Ranch" koja legalno nudi usluge prostitutki u američkoj Nevadi.

Bejli je na svom blogu objasnila kako ju je, kad je imala samo godinu dana, usvojila hrišćanska porodica koja je već imala jedno dete. Odrasla je u Sakramentu u Kaliforniji.

"Nisam smela da gledam TV ni da slušam muziku, sem hrišćanske. Nisam smela da imam prijatelje ni predugo da spavam. Kad bih želela da gledam neki film, morao bi da bude porodični ili dečji", kaže devojka.

Sa 16 godina su je poslali u žensku školu, a posle toga je stupila u kontakt sa svojim biološkim ocem i preselila se u Viskonsin kod svoje bake.

foto: Youtube/Printscreen

Tamo je upoznala dečka koji je pristao da pričeka sa seksualnim odnosima do braka. Međutim, prevario ju je sa bivšom devojkom na Dan zaljubljenih. Ipak, ostala je s njim sve dok joj nije priznao i drugu prevaru...

"Neko vreme sam žalila, a onda sam zaključila da je čekanje do braka bila loša odluka jer moj dečko toga nije bio vredan. Zato sam odlučila da prodam nevinost nekome od koga ću imati koristi", zaključila je.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI JE OVO NAJBOLJA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA?! Drage dame, evo kako da svom čoveku čestitate praznike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja