EVO ZAŠTO JE MELANIJA PLAKALA: Konačno otkrivena tajna izborne noći
Foto: EPA, Foto: EPA

TRAMPOVI SAOPŠTILI

EVO ZAŠTO JE MELANIJA PLAKALA: Konačno otkrivena tajna izborne noći

Planeta -

Predstavnici predsednika i prve dame SAD, Donalda i Melanije Tramp, demantuju navode iznesene u novoj knjizi autora Majka Vulfa, "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće", da prva dama SAD nije plakala od sreće izborne noći, kao i to da Tramp nije očekivao da će pobediti.

Sekretarka za štampu Bele kuće, Sara Hakabi Senders, smatra da je Volfova knjiga prepuna "laži i pogrešnih priča pojedinaca koji nemaju ni pristup ni uticaj u Beloj kući".

"Imati udela u knjizi, koja se može opisati kao tabloidna fikcija, pokazuje njihove jadne pokušaje da budu bitni", dodala je Sendersova.

Portparolka prve dame SAD, Stefani Grišam, rekla je da je Melanija podržala odluku svog muža da se kandiduje za predsednika SAD.

"Ona je bila ubeđena da će pobediti i bila je veoma srećna kada se to dogodilo", rekla je Grišamova.

Tramp je ranije raskrstio je sa svojim bivšim glavnim strategom i bliskim saradnikom iz vremena predsedničke kampanje, Stivom Benonom, nakon što je taj krajnje desničarski populista oštro kritikovao Trampovog sina i zeta zbog "izdajničkog" sastanka s Rusima u Volfovoj knjizi.

"Stiv Benon nema ništa na mnom niti sa mojim predsedništvom. Kada je smenjen, ne samo što je izgubio posao, već je izgubio i razum. Stiv ne predstavlja moju bazu - on je tu samo radi sebe samog", saopštio je Tramp.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track