JEZIVO! RODITELJI REDOVNO ZAJEDNO SILOVALI ĆERKICU (12): Bolje mi nego neki manijak!
Foto: Profimedia

nema goreg

JEZIVO! RODITELJI REDOVNO ZAJEDNO SILOVALI ĆERKICU (12): Bolje mi nego neki manijak!

Planeta -

Ruski bračni par (34) koji je redovno silovao svoju 12-godišnju ćerku dodatno je šokirao javnost izjavom: "Bolje mi nego neko drugi"!

Roditelji iz pakla zadržani su u zatvoru u VoLgogradu. Za zločin koji su mesecima činili preti im robija do 20 godina.

Oni su svoju ćerkicu pretvorili u seksualnog roba. Malena je trpela strahovito zlostavljanje gotovo svakog drugog dana od decembra 2016. godine do marta 2017. Nesrećna devojčica morala je da spava u krevetu s roditeljima, koji su je oboje silovali. Često i zajedno. "Majka" je u te svrhe koristila veštački penis.

Slučaj je otkriven kada je malena otišla kod lekara zbog problema sa mesečnim ciklusom. Lekar se šokirao kad je video da nije nevina, a kad mu je dete ispričalo za užas kroz koji prolazi, smesta je alarmirao policiju.

Otac je optužen za silovanje ćerke, a majka za seksualno mučenje i zlostavljanje veštačkim penisom.

Neverovatno je i to što je majka ispričala policiji da je i ona bila silovana kada je imala 13 godina, te da su ona i njen muž "trenirali svoje dete za život odraslih".

Verovali su, kako su rekli policiji, da je bolje za njihovu ćerku da izgubi nevinost sa rođenim ocem, nego da detalje seksualnog života nauči na neki drugi način. Majka je potom priznala da devojčica učestvovala u njihovim "trojkama".

U stanu u kojem se silovanje redovno dešavalo žive još i devojčicina baka i prababa, koje su izjavile da nisu imale pojma šta se dešavalo.

Kurir.rs / Daily mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja