OPRA VINFRI: Neću da se kandidujem za predsednika, nemam ja taj DNK
Foto: AP/Jordan Strauss/Invision

otklonila dileme

OPRA VINFRI: Neću da se kandidujem za predsednika, nemam ja taj DNK

Planeta -

Američka televizijska voditeljka Opra Vinfri izjavila je danas da nije zainteresovana da se kandiduje na predsedničkim izborima, ističući da "nema DNK" da bi bila predsednik SAD.

Vinfri je rekla da je, posle govora na dodeli "Zlatnog globusa" početkom meseca, bila uveliko "viđena" kao budući kandidat demokrata na izborima 2020. godine.

"Uvek sam bila veoma sigurna u to šta mogu, a šta ne mogu da uradim", kazala je Vinfri, ističući da predsednička kandidatura "nije nešto što je interesuje", istakla je ona.

Američki predsednik Donald Tramp je, nakon što su mediji počeli da spekulišu da bi Vinfri mogla da bude predsednički kandidat, rekao da misli da bi je pobedio na izborima, ali da ne veruje da bi poznata voditeljka učestvovala u toj trci.

On je kazao da Opru dobro poznaje i da ne veruje da bi se kandidovala.

Američki mediji su početkom meseca objavili, pozivajući se na dva "bliska prijatelja" Opre Vinfri, da ona "aktivno razmišlja" da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD 2020. godine. Prijatelji su tražili da ostanu anonimni kako bi mogli da "otvoreno govore".

U međuvremenu, društvene mreže je preplavio snimak Trampovog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji 1999. godine, kada je na pitanje voditelja Larija Kinga ko bi za njega bio potpredsednik SAD "iz snova", Tramp odmah pomislio na - Opru Vinfri.

"Opra bi uvek bila moj prvi izbor...To je zaista sjajna žena, neko poseban... Ako bi se ikada našla na tom položaju, bila bi fantastična. Popularna je, briljantna, divna žena", odgovorio je tada Tramp, koji se u to vreme uspešno bavio nekretninama.

Takođe, napravio je tada poređenje između Vinfri i samog sebe, rekavši da bi "ona bila slična njemu, jer imaju mnogo toga zajedničkog".

Kurir.rs/Tanjug

Foto: AP/Jordan Strauss/Invision

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! EKSKLUZIVNO! IVANOVIĆA UBILA DVOJICA?! Novi detalji vezani za ubistvo u Kosovskoj Mitrovici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja