(FOTO) JEZIVI LJUBAVNI OPROŠTAJ: Poslala dečku poruku da ga je prevarila, pa se obesila!
Foto: YT Printscreen

Samoubistvo preko snepčeta

(FOTO) JEZIVI LJUBAVNI OPROŠTAJ: Poslala dečku poruku da ga je prevarila, pa se obesila!

Planeta -

Šarlot Gaj iz Vigana u Velikoj Britaniji (17) je umesto svojoj prijateljici, poruku u kojoj je pisala o tome kako je prevarila dečka, poslala upravo njemu, Džeku Herstu (20), pa je ubrzo posle greške sebi oduzela život.

Džek je ubrzo pozvao policiju nakon što je nekoliko puta neuspešno pokušavao da je zove. Preko Snepčeta je otkrio njenu lokaciju, ali je policija ipak stigla prekasno.

Šarlot su pronašli obešenu o drvo u Viganu. Bili su, sa kratkim prekidima, u vezi dve godine.

“U nedelju mi je poslala poruku da moramo da pričamo. Rekao sam da radim nešto i da nisam trenutno za razgovor. Posle toga mi je poslala Snepčet poruku, koja je bila namenjena njenoj prijateljici, ali je stigla meni. U poruci je pisalo da je spavala s nekim u subotu uveče. Napisala je potom da poruka nije za mene, napisala je da je užasna osoba. Napisala je i da je želela da priča sa mnom o tome i da mi sve objasni, ali ja nisam bio raspoložen za razgovor”, kazao je Džek.

“U 17:11 sam dobio dugu tekstualnu poruku u kojoj je na početku pisalo: "U redu, shvatila sam u čemu je stvar”. Ta poruka me je zabrinula, pokušao sam da je zovem, ali ona nije želela da se javi. Dva minuta kasnije stigla je poruka; “Zbogom. Molim te, oprosti mi”. A potom još jedna, poslednja: “Volim te, iako znam da me mrziš, to mi je dovoljno”, ispričao je dečko nesrećne devojke.

Istragom je utvrđeno da je tog kobnog vikenda 17-godišnja Šarlot konzumirala kokain i alkohol, te da je ta kombinacija već uticala na njeno labilno psihičko stanje kakvo je i ranije pokazivala.

Kurir.rs/The Sun.co.uk

Foto: YT Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track