(VIDEO) NOVO GAŽENJE U SAD: Policajac van dužnosti sprečio veću tragediju, pomahnitalom vozaču pucao u glavu
Foto: Foxnews video screenshot

horor

(VIDEO) NOVO GAŽENJE U SAD: Policajac van dužnosti sprečio veću tragediju, pomahnitalom vozaču pucao u glavu

Planeta -

U potencijalnom terorističkom napadu u Filadelfiji jedan vozač je kolima gazio pešake, ali ga je zaustavio policajac koji nije bio na dužnosti.

Vozač, koji nije bio odmah identifikovan, nalazi se u "izuzetno kritičnom stanju" i sa tečkom ranom na glavi je odveden u bolnicu odveden u bolnicu. Prvobitni izveštaji su navodili da je osumnjičeni za napad mrtav. Policija istražuje moguće motive, uključujući i to da li je incident bio povezan sa teroriznom. "Kad god neko pokuša da pregazi ljude, moramo ispitati i taj motiv i videti gde će nas odvesti istraga", rekao je portparol policije.

Policija je prvu dojavu o napadu dobila u 7:30 ujutro i tada su očevici tvrdili da se radi o opasnom ozaču koji pokušava da pregazi pešake. Vozač je uspeo da obori jednog pešaka, koji je preleteo preko haube automobila. Na licu mesta zatekao se i policajac van dužnosti. Vozač je usperio kola ka njemu, a on je bio prisiljen da pomahnitalom vozaču puca u glavu.

Prema navodima stanice FOKS29, policajac je upozorio napadača da će pucati. Pešak koji je bio oboren je odveden u bolnicu i mada je rečeno da je u ozbiljnom stanju, nije pretrpeo povrede koje su kao opasne po život.

Kurir.rs/Foxnews

Foto: Fox news video screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track