Najnovije vesti

(VIDEO) METEOROLOZI VIŠE NE MOGU DA ĆUTE: Vojska sprovodi tajni program širom Amerike, evo čime ih zasipaju!
Foto: Profimedia

teorija zavere

(VIDEO) METEOROLOZI VIŠE NE MOGU DA ĆUTE: Vojska sprovodi tajni program širom Amerike, evo čime ih zasipaju!

Planeta
19:23h

Meteorolozi širom Sjedinjenih Država počeli su da govore protiv tajnog vojnog programa prskanja hemikalija po atmosferi - kemtrejlsa.

Prema rečima stručnjaka, nebo se namerno zagađuje mešavinom aluminijuma, barijuma, olova, arsena, hroma, kadmijuma, selena i srebra kao deo SAD vladinog geoinžinjering programa za depopulaciju planete.

Ovo je objavio sajt Yournewswire.com poznat po tome što kombinuje teorije zavere i glasine. Prema pisanju sajta Vokingtajms mejnstrim mediji izveštavaju o geoinženjeringu poslednjih nekoliko godina, ali više kao nužnom zlu koje dolazi. Nikada se u potpunosti ne otkrivaju kompletne činjenice, uprkos velikom broju dokaza koje su prikupljeni tokom godina koji pokazuju kako vlade širom sveta učestvuju u ovom programu.

U 2014. sajt je preneo izjavu senatorke Lize Merkauski u Kongresu o programu HAARP i svrsi kontrole jonosfere. NASA je priznala rasprskavanje hemikalija kao što je litijum u atmosferu u glavnim američkim gradovima. Juesej Tudej je nedavno objavio tekst o geoinženjeringu, sugerišući da bi takvi programi doći u bliskoj budućnosti. U ovom video-snimku, bivši vojni meteorolog objašnjava da je čudne rezultate na radaru koje su rezultat kemtrejlsa.

"Onda vidite da se ovi pojasevi vrlo različitih oblaka pokrivaju region. To nije kiša, to nije sneg. Verovali ili ne vojni avion leti i baca male komadiće aluminijuma, ponekad je napravljene od plastike ili čak metalizirane komadiće  papira. To se koristi za ometanje radara. Vojska to neće da potvrdi, ali sam već dugi niz godina bio u marincima i znam šta govorim, a sada ću vam reći, to je ono što jeste", kaže on

U ovom video-snimku, meteorološki radnik u Južnoj Kaliforniji ponovo govori o čudnim padavinama, naglašavajući da je su one raspršene širom regiona i ometaju satelitske podatke. Na novom video, drugi reporter iz Južne Kalifornije objašnjava da  su kemtrejlsi raspršeni u atmosferu širom regiona.

Na ovom video snimku sa Floride, lokalni meteorolog ponovo govori o vojsci koji je ispustila hemikalije u atmosferu.

"Želim da istaknem ovo veliko plavo područje. To je ono što mi nazivamo vojnim otpadom , a vojska oslobađa neke stvari u atmosferi ... Znam", kaže ova žena.

Evo još jednog:

Interesantno je videti kako se bacanje aluminijuma i drugih proizvoda u atmosferu iznad naseljenih područja tretira kao minorna vest.

Za aluminijum je poznato da izaziva širok opseg ozbiljnih zdravstvenih problema uključujući oštećenje mozga i Alchajmerovu bolest. 

Kurir.rs/Yournewswire

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SOVA NASRED OGROMNOG JEZERA ZAGLAVLJENA U LEDU! Pogledajte kako je dospela tu i šta se dogodilo sa njom!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...