RODITELJI IZ PAKLA: Otac prebijao bebu staru šest nedelja, pa je ubio da bi prikrio tragove! Majka sve vreme ćutala!
Foto: Shutterstock

NEMAČKA U ŠOKU

RODITELJI IZ PAKLA: Otac prebijao bebu staru šest nedelja, pa je ubio da bi prikrio tragove! Majka sve vreme ćutala!

Planeta -

Majka i otac iz nemačkog grada Mehlengladbaha u subotu su smešteni u istražni zatvor. Njihova beba stara 6 nedelja je mrtva. Malenog Bena su maltretirali dve nedelje i onda ga je otac ubio u pokušaju da to zataška.

Dominik H. (29) je na kraju priznao da je ubio sina, a majka Šarlin D. (30) znala je za povrede, ali u policiji je tvrdila da je dečaka htela da odvede lekaru.

Bebu je otac zadavio u toku noći, ali imala je i unutrašnje povrede, stare i nove lomove rebara. Policija je roditelje ispitivala dva dana.

Roditelji su prošle nedelje sami pozvali hitnu pomoć. Lekar bebu, nažalost, nije mogao da spase, ali zbog sumnjivih okolnosti pozvao je policiju.

Otac je u početku govorio da je bio brižan, ali je na kraju rekao da mu je beba poremetila životni ritam, da zbog nje nije mogao da spava i da ju je zbog toga maltretirao.

Dominik i Šarlin su nezaposleni. Poznaju se sedam godina i za sve to vreme žive zajedno. Beba je bila njihovo prvo dete. Stanje se sinu pogoršavalo, pa je majka navodno htela da ga odvede lekaru.

Otac se prepao da će lekar otkriti povrede pa je bebu ubio. Na konferenciji za medije zbog ovog zločina govorili su kriminolog Ingo Til, državni tužilac Benjamin Klak i PR policije Kornelia Veber.

"Maleni nije imao šanse. U ovom slučaju teško je te ljude nazvati roditeljima", rekao je Til.

Kurir.rs/Bild

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja