STEŽE SE OBRUČ OKO IZABELINOG UBICE: Hezus ima zaštitnike, neko je ušao u njegov stan koji je zapečatila policija
Foto: Printscreen/ Facebook

tragedija

STEŽE SE OBRUČ OKO IZABELINOG UBICE: Hezus ima zaštitnike, neko je ušao u njegov stan koji je zapečatila policija

Planeta -

Istraga smrti Izabele Todorović (21), koja je nađena mrtva umotana u tepih, u šumi u blizini mesta Zezikon, u švajcarskom kantonu Turgau, polako napreduje i sada je sve verovatnije da uhapšeni Hezus B. (36), državljanin Venecuele i Holandije i registrovani diler droge, ima veze sa smrću mlade Srpkinje!

Policija je na prikupljanju dokaza u tom smeru naporno radila proteklih dana i nesumnjivo je utvrđeno da su se Izabela i Hezus poznavali i da je najverovatnije bila u njegovom stanu 3. novembra prošle godine kada je poslednji put viđena živa.

Šta se posle toga događalo zasad je i dalje obavijeno velom tajne. Devet dana nakon što je poslednji put viđena živa, Izabelini roditelji Violeta (42) i Ervin Todorović (46) su i zvanično prijavili nestanak svoje mezimice.

Značajan doprinos istrazi dala je i jedna od bivših Hezusovih devojaka koja je posvedočila policiji da je on, posle njihovog svojevremenog definitivinog razlaza, iz njenog stana poneo tepih koji veoma liči na onaj u kojem je nađeno Izabelino telo. Policija je, u međuvremenu, radi upoređivanja dobila i fotografiju tog tepiha.

Reporteri su ponovo kontaktirali Violetu Todorović, majku ubijene Izabele, koja je rekla da se i dalje ne zna kada će biti sahrana jer nisu primili obaveštenje da mogu preuzeti njeno telo posle obdukcije obavljene u St. Galenu. Violeta je rekla i da porodica o istrazi zna samo ono što, kao i svi drugi, pročitaju iz medija.

Sumnja se da je Hezus B. u ovom zločinu imao i saučesnike, pa policija sada traga i za ljudima koji su često svraćali u njegov stan. Čak je i nedavno, posle Hezusovog hapšenja, neko od prijatelja ulazio u njegov stan, pokidavši pečat koji je policija postavila na ulaznim vratima!

Takođe, u međuvremenu je nađen i automobil osumnjičenog, beli rendž rover, u kojem je, kako se sumnja, do šume prevezeno Izabelino telo. Šuma u kojoj je nađeno telo mlade Srpkinje udaljeno je šest kilometara od Hezusovog stana. Tužilaštvo ne želi zasad da otkriva gde su i kao zaplenili automobil, ali je u medije ipak procurio podatak da ga je poslednjih dana vozio "proćelav muškarac star pedesetak godina i sa kozjom bradicom".

Kurir.rs/Vesti-online

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja