(FOTO) DETE SE VRATILO OD MAĆEHE I NIJE LIČILO NA SEBE: Majka se šokirala kada je videla ćerku, policija pokrenula istragu!
Foto: Printscreen Facebook

užas

(FOTO) DETE SE VRATILO OD MAĆEHE I NIJE LIČILO NA SEBE: Majka se šokirala kada je videla ćerku, policija pokrenula istragu!

Planeta -

Jedna majka iz Ohaja objavila je na Fejsbuku nekoliko fotografija svoje ćerke zbog kojih je policija pokrenula istragu.

Kristina Džonson je objavila na svom profilu šta se dogodilo njenoj ćerki dok je bila u poseti ocu i maćehi.

foto: Printscreen Facebook

''Ovako je moja ćerka izgledala u nedelju kada sam je odvezla, a ove dve fotografije su posle vikenda kada su mi je dovezli natrag... I to zato što sam joj stavila pramenove na kosu za njezin rođendan'', napisala je Kristina uz fotografije.

Na jednoj njena ćerkakći Kelsi ima dugu kosu, a na drugoj je ošišana na kratko. Status je izazvao burne reakcije. Njihov bes prelio se i na Fejsbuk profil maćehe kojoj su ispod fotografija pisali komentare poput: "Baš je lepo imati dugu kosu, zar ne? Zašto imaš dugu kosu, ošišaj se..."

"Srećom živi izvan države, volela bih da je lično ošišam glavu. U Teksasu je to što je uradila napad. Ona nije moja ćerka i ne poznajem je, ali sam tako besna'', samo su neki od komentara.

Reagovala je i policija koja je pokrenula istragu zbog zlostavljanja deteta. U međuvremenu majčina prijateljica pozvala je Kelsi u svoj salon da izabere periku.

foto: Printscreen Facebook

Devojka je došla sa kapuljačom na glavi i bilo joj je neprijatno, a kako je ispričala njena majka, kada su joj stavili periku i našminkali je, vratio joj se osmeh na lice.

Kurir.rs/Buzzfeed.com

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track