PUNA SVADBA SVATOVA: Na prinčevsko venčanje u Vindzoru pozvano više od 2.500 gostiju!
Foto: Profimedia

Bogato

PUNA SVADBA SVATOVA: Na prinčevsko venčanje u Vindzoru pozvano više od 2.500 gostiju!

Planeta -

Na venčanje britanskog princa Harija i njegove verenice Megan Markl, koje će biti održano 19. maja u palati Vindzor, pozvano je više od 2.500 građana, saopštila je Kensingtonska palata.

Mladenci žele da dan njihovog venčanja bude organizovan tako da omogući građanima da se osete delom proslave. Gosti iz svih delova Velike Britanije biće u prilici da vide dolazak mlade i mladoženje, kao i svadbenu povorku dok bude odlazila iz zamka, navodi AP. "Ovo venčanje, kao i sva ostala venčanja, biće trenutak zabave i radosti koji će odraziti karakter i vrednosti mlade i mladoženje", saopštila je Kensingtonska palata. Među 2.640 gostiju biće 200 predstavnika dobrotvornih organizacija, đaci iz lokalnih škola i pripadnici lokalnih zajednica.

foto: AP

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl će se venčati tačno u podne 19. maja u kapeli Svetog Đorđa, u palati Vindzor.

Princ i američka glumica su prošlog meseca potvrdili da su se verili posle 18-mesečnoga zabavljanja, a venčanje će platiti kraljevska orodica. Tridesettrogodišnji princ, koji je peti u redu za britanski tron i 36-godišnja Markl upoznali su se preko zajedničkog prijatelja 2016. Markl čija je majka Afroamerikanka, biće druga razvedena Amerikanka u britanskoj kraljevskoj familiji - posle Volis Simpson zbog koje je kralj Evdard Osmi abdicirao 1936, izazvavši državnu krizu.

Kurir.rs/Beta

Foto: Profimedia, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Stilski bukvar buduće vojvotkinje od Saseksa: 3 nezaboravne odevne kombinacije Megan Markl (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track