SAMO 2 GODINE USLOVNOG ZATVORA ZA OCA IZ PAKLA: Albanac s Kosova nožem izbo ćerku zbog veze sa Srbinom
Foto: Profimedija

STRAŠNA MRŽNJA

SAMO 2 GODINE USLOVNOG ZATVORA ZA OCA IZ PAKLA: Albanac s Kosova nožem izbo ćerku zbog veze sa Srbinom

Planeta -

Krivični sud u Lucernu, u Švajcarskoj, osudio je na dve godine uslovnog zatvora Albanca s Kosova (55) koji je nožem izbo ćerku zato što joj je branio ljubavnu vezu sa Srbinom, kome je takođe pretio smrću.

Taj Albanac, koji ima švajcarsko državljanstvo, saznao je u leto 2014. da je njegova 19-godišnja ćerka u vezi s mladićem "poreklom iz Srbije".

Nekoliko puta je od ćerke tražio da prekine tu vezu, a i njoj i momku je pretio da će im odseći glave i uništiti im vezu.

Pošto par nije hteo da se razdvoji, on je ušao u ćerkinu sobu i napao je nožem. Dvaput ju je ubo u levu stranu vrata pre nego što je uletela njegova žena i počela da ga vuče, što je devojka iskoristila da pobegne.

Rane na vratu, prema optužnici, nisu bile opasne po život, ali su bile opasno blizu vitalnih struktura krvnih sudova i živaca.

Otac monstrum je proglašen krivim za nanođenje teške telesne povrede i osuđen je na dve godine uslovnog zatvora u probnom periodu od četiri godine.Pored toga, moraće da plati skoro 33.000 švajcarskih franaka za troškove suda.

Kurir.rs/Albinfo.ch

Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track