SRAMOTA OD OCA: Zaboravio ćerkice na benzinskoj pumpi, shvatio to tek posle 170 km i 48 poziva policije!
Foto: Gugl maps

NIJE NI PRIMETIO DA IH NEMA

SRAMOTA OD OCA: Zaboravio ćerkice na benzinskoj pumpi, shvatio to tek posle 170 km i 48 poziva policije!

Planeta -

Neimenovani Nemac ostavio je dve ćerkice na benzinskoj pumpi na auto-putu A8 kod Holckirhena i mirno nastavio put ne primećujući da deca nisu u autu.

Poveo je ćerke, stare 14 i 10 godina, na uskršnje praznike na jezero Gardu. Majka devojčica je ostala kod kuće misleći da će se muž brinuti o deci.

Na pumpi je stao da natoči gorivo, a devojčice su otišle u toalet. Međutim, kad su se vratile, život im je preseo: od tate ni traga ni glasa.

Radnici na pumpi odmah su reagovali, zbrinuli su devojčice i obavestili policiju. I tu počinje haos: pošto malene nisu znale broj očevog mobilnog, dale su kućni broj. Tamo se javila majka, kojoj samo što srce nije stalo od užasa kad je shvatila da su joj deca sama i nezaštićena negde na auto-putu u Bavarskoj.

Tek, dala je policiji broj mobilnog telefona, i tu počinje novo ludilo: policajci su ga ravno 48 puta zvali pre nego što se javio! I ne samo to: već je uveliko bio u Austriji, 170 kilometara daleko od benzinske pumpe na kojoj je ostavio decu. Najgore od svega: nije ni primetio da mu deca nisu u autu!

Naravno da se ekspresno vratio po njih, ali policija još razmišlja da li da podnese prijavu protiv njega ili da ga pusti da se izvuče.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen Google maps

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Došla Ruskinja da sipa benzin... Ne, nije vic, ali je urnebesno smešno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track