(VIDEO) SMAK SVETA STIŽE OVOG MESECA: 23. aprila na nebu će se pojaviti Planeta smrti! Evo kakvo nam zlo donosi!
Foto: Printscreen Youtube

šokantno

(VIDEO) SMAK SVETA STIŽE OVOG MESECA: 23. aprila na nebu će se pojaviti Planeta smrti! Evo kakvo nam zlo donosi!

Planeta -

Teoretičari zavera tvrde da nam se bliži sudnji dan 23. aprila. Kako kažu, tada će u sazvežđu Device doći do poravnanja Sunca, Meseca i Jupitera. Te noći će se na nebu pojaviti misteriozna planeta Nibiru, koju će da prati početak Trećeg svetskog rata, uspon Antihrista i sedam godina muka.

Iako su ova predviđanja više nego alarmantna, NASA je saopštila da takozvana ‘planeta smrti’ uopšte ne postoji, a poslednjih godina numerolozi su više puta menjali datum smaka sveta.

Međutim, teoretičari zavera uporno tvrde da je dolazeći nebeski fenomen povezan sa još jednim nebeskim poravnanjem, koje se dogodilo još u novembru i koje je obeležilo početak kraja.

Tvrdnje se temelje na poglavlju 12:1-2 iz Knjige otkrivenja, gde piše: “Veliki se znak pojavio na nebesima: žena obučena u Sunce, s Mesecom pod nogama i krunom od dvanaest zvezda na glavi. Bila je trudna i plakala je u boli i agoniji rađanja.” Žena je kako tvrdi teorija, Devica.

Iako poravnanje nebeskih tela nije retkost jer se događa svakih 12 godina, neki tvrde da je dodatno poravnanje koje predstavlja “lava plemena Judeje” bez presedana, i da će pokrenuti sudnji dan.

Dejvid Mejd poznat po najavama sudnjeg dana, podržava i ovu teoriju da će svet doživeti apokalipsu do kraja ovoga meseca.

“Do ranog aprila 2018. svi će pravi hrišćani će da nestanu sa sveta i odu na nebo”, napisao je Mejd.

“Ubrzo posle toga sledi dolazak Antihrista, pojavljivanje Planete X i treći svetski rat. Doći će i sedam godina muka.

O tome nema nikakve sumnje.” Mejd je ranije predvideo da će Planeta X, poznata još i kao Nibiru, projuriti pored Zemlje ovpog oktobra, i izazvati snažne vulksnske erupcije.

Mejd je međutim mnogo puta omanuo u svojim preedviđanjima, što dokazuje i činjenica da ovaj svet još uvek postoji. Tako je na primer predvideo smak sveta za septembar 2017., a zatim je kraj prebacio u oktobar iste godine.

Stručnjaci odbacuju njegove tvrdnje. NASA je izjavila da je tvrdnja da postoji planeta Nibiru “internetska prevara”. “Ta planeta ne postoji, pa tako ni mogućnost sudara sa njom”, jednostavno je objasnila svemirska agencija.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track