(VIDEO) ONA JE PRVA OD 10 ŽRTAVA KRVAVOG NAPADA U TORONTU: Vraćala se sa posla kada je monstrum pokosio na trotoaru!
Foto: Facebook, Reuters

pregažena

(VIDEO) ONA JE PRVA OD 10 ŽRTAVA KRVAVOG NAPADA U TORONTU: Vraćala se sa posla kada je monstrum pokosio na trotoaru!

Planeta -

Identifikovana je prva žrtva jučerašnjeg napada kombijem u Torontu. Radi se o An-Mari di Amiko. Ona se vraćala iz kompanije za kapitalna ulaganja Invesko u kojoj je radila.

Sedište kompanije je u blizini ulice Jong u kojoj se Alek Minasian (25) namerno zabio kombijem u masu ljudi. Direktor kanadske ekspoziture Inveska Piter Intraliđi potvrdio je smrt svoje radnice.

Di Amiko je u Invesku radila kao financijski analitičar. Njene kolege za nju imaju samo reči hvale.

"Bila je puna života, uvek odlično raspoložena i nasmejana. Obožavala je je da putuje. Svima u firmi nedostajaće njen osmeh", rekle su kolege An-Mari, prve identifikovane žrtve masakra u Torontu.

"Naše misli i molitve i dalje su sa onima koji su pogođeni ovom tragedijom. Zasad možemo da potvrdimo da je jedna naša radnica poginula. Iz poštovanja prema njoj i njenoj porodici nećemo davati dalje komentare", kazao je Intraliđi.

Ovo je bio jedan od najvećih napada u novijoj istoriji Kanade. Da podsetimo, u jučerašnjem napadu poginulo je 10, a povređeno 15 ljudi.

Svedoci su potvrdili da je vozač namerno gazio ljude na trotoaru i pokušao, a zatim pobegao, međutim ubrzo je uhapšen.

Ovaj incident je najnoviji u nizu sličnih napada koji su u poslednje vreme zaredali u SAD-u i Europi i ujedno jedan od najnasilnijih u novijoj kanadskoj istoriji.

Kurir.rs/Foks njuz

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track