(VIDEO) OVAKVU DODELU DIPLOMA JOŠ NISTE VIDELI: Pelikani upali nepozvani na proslavu, pa otišli zgroženi gostoprimstvom! Svi gosti vrištali!
Foto: YouTube prtscr / Grant Dillion

VELIKO IZNENAĐENJE

(VIDEO) OVAKVU DODELU DIPLOMA JOŠ NISTE VIDELI: Pelikani upali nepozvani na proslavu, pa otišli zgroženi gostoprimstvom! Svi gosti vrištali!

Planeta -

Par odraslih pelikana uleteo je na proslavu dodele diploma na Peperdajn Univerzitetu, SAD, prethodnog vikenda, i nakratko prekinuo ceremoniju.

Nekoliko gostiju se snašlo i telefonom snimilo ceo događaj, dok su ostali uglavnom vrištali od iznenađenja.

Jedna od ptica je najpre pokušala da se smesti, kao i svi drugi pozvani gosti, na jednu od stolica predviđenih za publiku, ali nije bilo slobodnog mesta.

Potom je rešila da ode u centar dešavanja, i sleti direktno na crveni tepih na bini.

Najpre je malo negodovala dok su ljudi iz organizacije pokušali da joj objasne da je to mesto predviđeno samo za učesnike u programu.

Jednom od njih, koji je bilo malo grublji prema ptici, pelikan je "objasnio" kljunom da nema potrebe za fizičkim kontaktom. Tada mu se kao podrška na crvenom tepihu pridružio još jedan pelikan, a kada su videli da se ljudima ne sviđa njihovo prisustvo, nevoljno su napustili njihovu proslavu.

Otišli su u pravcu obale Pacifika, koja je u neposrednoj blizini, ali bez diplome.

Kurir.rs / Dailydot.com

Foto: YouTube prtscr/ Grant Dillion

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track