Najnovije vesti

BIRA NAJLEPŠE DEVOJKE I TERA IH NA ORGIJE: Isplivali detalji o najozloglašenijem kultu koji vodi ovaj Turčin (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen/ Youtube

ISPRAO IM MOZAK?

BIRA NAJLEPŠE DEVOJKE I TERA IH NA ORGIJE: Isplivali detalji o najozloglašenijem kultu koji vodi ovaj Turčin (VIDEO)

Planeta

Adnan Oktar (62), poznat i pod pseudonimom Harun Jahja, vođa je jednog od najzloglašenijih kultova u Turskoj. Okružen je stotinama mladih žena kojima je, mnogi tvrde, isprao mozak.

Oktar je inače turski pisac, ekscentrični i uticajni televizijski propovednik, koji teološke rasprave uvek zasladi gostovanjem atraktivnih, mladih sledbenica.

 

Prema dosadašnjim medijskim napisima, žene koje su u njegovom društvu uvek moraju da budu odevene prema njegovim uputstvima. Ona su uvek besprekorno doterane i obučene po poslednjoj modi.

Teza koju on voli da propoveda jeste da su žene stvorene kako bi bile lepe i voljene.

 

Sedište svog kulta smestio je u luksuznoj vili na tri sprata. Vila se nalazi na imanju na jednom od najlepših delova Bosfora. Naravno, njega, devojke i imanje čuvaju naoružani, nabildovani telohranitelji.

 

Malo muškaraca

 

Oktarovu svitu čini oko 300 osoba, a reč je u najvećem delu o mladim i zgodnim devojkama, koje on naziva mačkicama. Kult sledi i nekoliko mladića, ali oni čine doslovno manjinu.

 

On svoje pratioce naziva "dobrim prijateljima", međutim smatra se da ih on iskorišćava seksualno i finansijski.

Neke devojke koje su uspele da napuste ovaj kult tvrdile su kako su bile prisiljene da učestvuju u orgijama, a kada su Oktaru rekle da žele da se vrate kući, on ih je, navodno, ucenjivao snimcima orgija i pretio da će ih javno osramotiti.

 

Sve devojke u kultu moraju da ga oslovljavaju sa “gospodaru”, a on ih sluša dok same raspravljaju o tome zašto je teorija evolucije pogrešna.

Iako Oktar sebe voli da naziva feministom, devojke koje su uspele da pobegnu najčešće ga nazivaju “običnom svinjom”.

 

"Uspela sam da pobegnem iz tog ludačkog kulta. Nadam se da će još devojaka uspeti u tome i da neće svoje najbolje godine života potrošiti s njim", izjavila je jedna od devojaka koja iz straha nije želela da otkrije svoj identitet.

Bio u zatvoru

 

Adnan Oktar svoj je kult pokrenuo ‘80-ih, kada je vodio žestoke rasprave protiv evolucije i komunizma propovedajući islamski kreacionizam.

 

Tokom 2008. Oktar je osuđen na tri godine zatvora zbog stvaranja ilegalne organizacije kako bi iz nje izvukao ličnu korist, a na sudu je dokazano kako je tajno snimao seksualne odnose sa svojim sledbenicama i tim se snimcima koristio kako bi ih ucenjivao.

 

Kurir.rs/ Jutarnji.hr

Foto: Profimedia i Printscreen/ Youtube

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...