BELORUSA STREFIO DOSAD NEVIĐENI UŽAS: U rame mu se zabilo CELO STABLO, a on pravio selfije po bolnici, kao da ništa nije bilo (VIDEO)
Foto: Printscreen Metro.co.uk

prošao kroz tantalove muke

BELORUSA STREFIO DOSAD NEVIĐENI UŽAS: U rame mu se zabilo CELO STABLO, a on pravio selfije po bolnici, kao da ništa nije bilo (VIDEO)

Planeta -

Za većinu ljudi, cepanica koja se zabode u neki deo tela, u najgorem slučaju, blagu neprijatnost. Jedan beloruski paraglajder je, međutim, podigao stvari na sasvim novi nivo kada se njegov padobran srušio u šumu i u nnjegovo telo se zabola verovatno najveća cepanica koju je svet ikada video.

Ivan Krasouski je izleteo iz padobrana u nekom selu nedaleko od Minska, kada je traka pukla i on je izgubio kontrolu.

Tridesetšestogodišnjak se srušio u šumu i oštra grana, koja izgleda kao da je čitavo stablo, zabola se u njegovo rame dok je sletao. Uskoro su stigli spasioci, rekavši Krasouskom da će iskrvariti do smrti ako uklone komad drveta. Umesto toga, oni su ga otkacili od olupine i odvezli ga u bolnicu sa granom koja je još uvek na "svom mestu".

U početku, "probušeni" pilot nije ni znao šta se dogodilo. "Razmišljao sam: 'Tako sam tiho pao, sve je u redu'", rekao je u bolnici. "Ustajem i krećem, a onda... nešto me vuče nazad", dodao je. "Pogledao sam i tu je bio ogroman komad drveta, pocepao mi košulju, a u mojoj ruci je bila grana, debela kao lubenica", rekao je Krasouski.

Neverovatno, ali Krasouski nije izgledao previše uzbuđeno zbog masivnog drveta u gornjem delu tela, a čak mu je uspevalo i da se šali. Osećao dovoljno dobro i da pozira u bolnici, kao i da ažurira svoje profile na društvenim mrežama. Hirurzi su na kraju uspeli da ga operišu i uspešno uklone gigantsku cepanicu iz njegovog ramena. On se sada oporavlja kod kuće.

Kurir.rs/Metro.co.uk

Foto: Printscreen Metro.co.uk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja